Şimdi Ara

Mobilya Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda mobilya bölümü bulamadım onun için buraya açmak zorunda kaldım. Bir adet oturma grubu alacam modeli de beğendim fakat kafamda bir soru işareti var. Kollarının üst kısmı ahşap. Bu kısım ile ilgili sorun yaşar mıyım acaba bilenler var mı kullanan tavsiyesi olan vs. ? resim

• merhaba arkadaş. ben de çoğunluk olarak mobilyada istikbal aldım . istikbal kalitelidir ama işçilik baya zayıf. alacağın ürünün sadece karşıdan görünüşüne bakma, her tarafını hem bakarak hem de elinle dokunarak incele, işçiliğin kötü olduğu ürünleri var, ben alırken çok incelememiştim. sen iyice incele ama. genel olarak piyasa fiyatına göre ucuz ürünleri var, alacağın ürün piyasadan pahalı ise biraz düşün iyice araştır. bana göre 5 üzerinden 3 alır istikbal..
  • arkadaşlar istikbale şu şekilde sitemde bulundum. benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar siz de şikayet mesajı atın ki kendilerine çeki düzen versinler. yeni ürün alacak arkadaşlar en azından daha şanslı olsun.
    (merhaba. genel olarak istikbal ve bellona kullanıcısıyım. en son 1 ay önce viyana tv ünitesi aldım. ama istikbal kalitesini işçilikte göremedim. köşe hatları çok sivri ve keskin, el, ayak gibi vucudumuzun bölgelerini çarpma,takılma esnasında can yakıcı tahribatlara sebep verecek şekilde. yani istikbale yakıştıramadım, köşe başı imal edilen ürünlerde bile bu şekilde olmuyor, ama istikbalde oluyor. şaşırtıcı.. )
  • Marka degistirmeni tavsiye ederim ben de...
  • ben istikbal için konuşuyorum akrabalarımda var kolları üstü ahşap olanların zamanla çizildiğini ve ayrıca kenar kısımlarından aşındığını gördüm eski görünüm veriyor diğer tarafları yeni olsada ayrıca birde üstü deri kaplı olanlar var onlarda da eğer böyle birşey alırsan aşınmaya bağlı renk atma alttaki astarın gözükme olayı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ispark hakkında bir soru
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.