Bildirim
MOCAN OTOGAZDA LPG TAKTIRANLAR (Ankara) (134. sayfa)
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Merhaba aracim X5 4.8i E70 2008 355 Ps daha önce görüsüp fiyat bilgisi almistim abi tank kac litre onu sormayi unuttum birde hem Otogaz sistemi hemde tank icin uluslar arasi belgesi veriyormusunuz sevgiler saygilr -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: asigennc
Merhaba aracim X5 4.8i E70 2008 355 Ps daha önce görüsüp fiyat bilgisi almistim abi tank kac litre onu sormayi unuttum birde hem Otogaz sistemi hemde tank icin uluslar arasi belgesi veriyormusunuz sevgiler saygilr
Aracınıza uygulanacak tankın hacmi 60 Litredir.
Uluslararası belge veriyoruz, aracınızın yurt dışında Trafik tescil işlemlerini yapabilirsiniz.
Saygılarımızla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi 90 litre olmuyormu ben bugun gelmeyi dusunuyordum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2019 Toyota Corolla için kit hangisini önerirsiniz ? Fiyatlarımız nedir ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Prins tecnomax montajinda ne marka tank ve samandra kullaniyorsunuz?
Merhabalar,
2011 hyundai i20 otomatik için kit tavsiyeniz ve fiyatı nedir acaba?
Birde haftaiçi öğlen getirsem, akşama yetişir mi acaba?
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: papaloukas22
2019 Toyota Corolla için kit hangisini önerirsiniz ? Fiyatlarımız nedir ?
Aracınıza uygun kitimiz Prins Technomax modelidir.
Montaj fiyatımız özel mesajla tarafınıza gönderilmiştir.
Saygılarımızla
Prins Technomax montajımızda Prins veya step marka tank kullanıyoruz.
Multivalf olarak da aksam listemizde yer alan multivalflerden birini kullanıyoruz.
Saygılarımızla
Merhaba,
Aracınıza uygun kitimiz Prins Technomax modeli olup montaj işlemi yaklaşık 7 saattir.
Saygılarımızla,
Herkese merhaba. Bu sayfadan bilgi sahibi olduğum Mocan Otogazda, Eylül 2018 de 11.000 km deki 2017 Toyota Corolla aracıma, Prins Technomax kiti ile LPG dönüşümü yaptırdım. Şimdi aracım 31.500 km de ve ilk 20.000 km filtre değişimini dün (22.07.2019) yaptırdım. Nasıl bu web sayfasından bilgi sahibi olmuşsam, LPG dönüşümü yaptıracak olanlara da bilgi vermek açısından, şimdi gönül rahatlığı ile bu yorumu yazıyorum.
İlk 2000 km de dolum ağzı bozuldu. Mocan Otogazda garantiden dolum ağzını değiştirdiler. Ancak "pompacılar plastik tapayı çok sıkarak dolum ağzını bozmuş olabilir, ilk kez böyle bir şeyle karşılaştık" dediler. 13 yıldır lpg li araç kullanıyorum, bu da 3. aracım, kendimin de ilk kez karşılaştığımı belirttim.
Bunun dışında montaj sonrasında, gaz verdiğimde araçtan amortisör gıcırtısına benzeyen bir ses geliyordu. Serviste bir usta, arabayı test etti, sesi duyamadık. Servis bölümüne alıp "kaputu açıp gözle kontrol edeyim" dedi. Arabanın lpg li olduğunu o zaman anlamış. Bunu özellikle belli bir hız ve güce kadar aracın lpg li olduğunu anlamanın zor olduğunu vurgulamak ve böyle bir sesle karşılaşan olursa, muhtemel kaynağını belirtmek için yazıyorum. Kalkış anında güçlü gaz verince motorun takozlar üzerinde esnemesi ve lpgye ait bir borunun (muhtemelen sıcak su borusu) sürtmesi sonucunda bu ses oluşuyormuş. Sürttüğü yere de biraz iz yapmış. Neyse bu boru, klima borularına sabitlenince ses kalmadı.
Bu iki küçük problem dışında sorunsuzca 20000 km boyunca arabamı kullandım. Mocan Otogazdan ve Prins Technomaxdan şu ana kadar memnun kaldım ve inşallah daima da memnun kalırım. Bunu da forumla gönül rahatlığı ile paylaşmak isterim.
Ayrıca LPG konusunda kafasında şüphesi olanlar için şunu söylemek isterim: 120-130 km hıza kadar ve normal güç isteyen durumlarda araba benzinle aynı performansta sayılır. Rampada ya da 140 km hızın üzerinde fazlasını isterseniz, o zaman lpg li olduğu biraz anlaşılıyor. Tabi bu benim gözlem ve yorumum. Kaldı ki tasarruf için lpgli araç kullanıyoruz. Motoru son limitlerinde kullanmak isteyen benzinle kullanabilir.
Son olarak, bütün kış boyunca soğukta ilk çalıştığında en az 3-4 km sonra gaza geçmesine rağmen (sabah katettiğim yol zaten 20 km), bu yaktığı benzin de dahil olmak üzere net %30-35 tasarrufu var. Yaz günü araç hemen lpg ye geçiyor dolayısıyla tasarrufun %40 dan fazla olacağını düşünüyorum.
-
Sayın Ercanaa,quote:
Orijinalden alıntı: ercanaa
Herkese merhaba. Bu sayfadan bilgi sahibi olduğum Mocan Otogazda, Eylül 2018 de 11.000 km deki 2017 Toyota Corolla aracıma, Prins Technomax kiti ile LPG dönüşümü yaptırdım. Şimdi aracım 31.500 km de ve ilk 20.000 km filtre değişimini dün (22.07.2019) yaptırdım. Nasıl bu web sayfasından bilgi sahibi olmuşsam, LPG dönüşümü yaptıracak olanlara da bilgi vermek açısından, şimdi gönül rahatlığı ile bu yorumu yazıyorum.
İlk 2000 km de dolum ağzı bozuldu. Mocan Otogazda garantiden dolum ağzını değiştirdiler. Ancak "pompacılar plastik tapayı çok sıkarak dolum ağzını bozmuş olabilir, ilk kez böyle bir şeyle karşılaştık" dediler. 13 yıldır lpg li araç kullanıyorum, bu da 3. aracım, kendimin de ilk kez karşılaştığımı belirttim.
Bunun dışında montaj sonrasında, gaz verdiğimde araçtan amortisör gıcırtısına benzeyen bir ses geliyordu. Serviste bir usta, arabayı test etti, sesi duyamadık. Servis bölümüne alıp "kaputu açıp gözle kontrol edeyim" dedi. Arabanın lpg li olduğunu o zaman anlamış. Bunu özellikle belli bir hız ve güce kadar aracın lpg li olduğunu anlamanın zor olduğunu vurgulamak ve böyle bir sesle karşılaşan olursa, muhtemel kaynağını belirtmek için yazıyorum. Kalkış anında güçlü gaz verince motorun takozlar üzerinde esnemesi ve lpgye ait bir borunun (muhtemelen sıcak su borusu) sürtmesi sonucunda bu ses oluşuyormuş. Sürttüğü yere de biraz iz yapmış. Neyse bu boru, klima borularına sabitlenince ses kalmadı.
Bu iki küçük problem dışında sorunsuzca 20000 km boyunca arabamı kullandım. Mocan Otogazdan ve Prins Technomaxdan şu ana kadar memnun kaldım ve inşallah daima da memnun kalırım. Bunu da forumla gönül rahatlığı ile paylaşmak isterim.
Ayrıca LPG konusunda kafasında şüphesi olanlar için şunu söylemek isterim: 120-130 km hıza kadar ve normal güç isteyen durumlarda araba benzinle aynı performansta sayılır. Rampada ya da 140 km hızın üzerinde fazlasını isterseniz, o zaman lpg li olduğu biraz anlaşılıyor. Tabi bu benim gözlem ve yorumum. Kaldı ki tasarruf için lpgli araç kullanıyoruz. Motoru son limitlerinde kullanmak isteyen benzinle kullanabilir.
Son olarak, bütün kış boyunca soğukta ilk çalıştığında en az 3-4 km sonra gaza geçmesine rağmen (sabah katettiğim yol zaten 20 km), bu yaktığı benzin de dahil olmak üzere net %30-35 tasarrufu var. Yaz günü araç hemen lpg ye geçiyor dolayısıyla tasarrufun %40 dan fazla olacağını düşünüyorum.
Değerlendirmeleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.
Aracınızı güzel günlerde kullanın,
Saygılarımızla,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1.6 170 lik insignia için fiyat alabilirmiyim. -
Sayın Mocan özel den bilgi istedim fakat dönülmedi nasıl bilgi alacağız sizlerden
Aracınıza uygun kitimiz Prins Vsi2-di modeli olup montaj fiyatımız özel mesajla tarafınıza gönderilmiştir.
Saygılarımızla,
Geri dönüş için teşekkürler değerlendireceğim -
Yüksek hızda da çok fark etmemesi lazım. Fakir karışımda kalmış olabilir mi? -
Yaklaşık 1 ay önce Dacia Sandero Stepway 0.9 Turbo Benzinli Otomatik aracımı götürdüm. Gayet güzel ve kaliteli montaj yapıldı. 1 aydır lpg ile kullanıyorum. Abartı gibi gelicek ancak benzinden daha performanslı hale geldi diyebilirim. Prince Teknomax ürünü arabanın daha atik hale gelmesini sağladı. Tabiki her şeyden önce lpg de montaj işlemi çok önemli ve Mocan ekibine teşekkürler. Aynı model aravı bulunan arkadaşları da buraya davet ederim. İlgili ve bilgili bir ekip.
(Aracın marka ve modeli ile ilgili nette araştırma yapmama rağmen lpg ile ilgili yorum ve/veya görüş çıkmamakta. Bu sebepten ayrıntılı model verilmiştir.) -
Sayın Skydiver4506,quote:
Orijinalden alıntı: skydiver4506
Yaklaşık 1 ay önce Dacia Sandero Stepway 0.9 Turbo Benzinli Otomatik aracımı götürdüm. Gayet güzel ve kaliteli montaj yapıldı. 1 aydır lpg ile kullanıyorum. Abartı gibi gelicek ancak benzinden daha performanslı hale geldi diyebilirim. Prince Teknomax ürünü arabanın daha atik hale gelmesini sağladı. Tabiki her şeyden önce lpg de montaj işlemi çok önemli ve Mocan ekibine teşekkürler. Aynı model aravı bulunan arkadaşları da buraya davet ederim. İlgili ve bilgili bir ekip.
(Aracın marka ve modeli ile ilgili nette araştırma yapmama rağmen lpg ile ilgili yorum ve/veya görüş çıkmamakta. Bu sebepten ayrıntılı model verilmiştir.)
Güzel düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.
Aracınızı güle güle kullanın.
Saygılarımızla,
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X