Şimdi Ara

mod arkadaslardan rıcamız bu acıklamayı herkes okusun dıye kısa bır surelıgıne kapatılmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizden özür diliyoruz PHI O kadar çok pm olunca muhtemelen gözden kaçırdık.yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederiz..adresinizi bekliyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

sitenin ismi ne oldu acaba
    konu silindi ben kaçırdım

bu arada benim adresim istenmedi
    gerçi ben bir tane öneride bulunmuştum

• @klavyepc.com güzel olmuş hadi hayırlı olsun
  • hayırlı olsun hocam guzel isim olmus basarılarınızın devamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

@klavyepc.com güzel olmuş hadi hayırlı olsun

quote:

hayırlı olsun hocam guzel isim olmus basarılarınızın devamını dilerim

teşekkür ederiz..
  • Diğer topic in silinmesine üzüldüm ama isim gerçekten güzel olmuş umarım uzun süreli bi site olur ayrıca banada pm geldi.
    Teşekkürler klavyepc.com
  • dİĞER TOPİĞİN SİLİNMESİ KÖTÜ OLDU O KADAR EMEK VERDİK BAŞKALARIDA YARARLANABİLİRDİ ÖLE DEĞİL Mİ?
  • Biraz önce gönderdiğin özel mesajı okudum. Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Biz yardımlaşmak, paylaşmak için burdayız. Kesinlikle bir beklentim yoktur. Usb bellek verme düşüncesi sizin yaptığınız bir jesttir ama gerekte yoktu bence. Ben adresimi verme gereği duymadım çünkü gerek yok, dediğim gibi birşeyler söyleyip hediye almak için değil, yardımlaşmak için paylaşmak için burdayız.
  • Site adınız hayırlı olsun
  • ozbrme1 cok tesekkur ederız yardımlarınız ıcın.
    quote:

Diğer topic in silinmesine üzüldüm ama isim gerçekten güzel olmuş umarım uzun süreli bi site olur ayrıca banada pm geldi.
    Teşekkürler klavyepc.com

smecall evet o topıgın sılınmesı kotu oldu cunku sıte acmayı dusunen kısının en basta karsılastıgı buyuk sorun adı ne olmalı. bız yaklasık 2 aydır bu konu uzerınde dusunduk sonunda ısım vermıyorum cunku yıne yanlıs anlasılacak reklam felan dıye bu ısmı bulduk. gercektende arsıv nıtelıgı tasıyacak kadar ısım vardı o topıkte. ama yapılacak bırsey yok sanırım sılındı. tekrar yardımların ıcın tesekkurler smecall
    quote:

dİĞER TOPİĞİN SİLİNMESİ KÖTÜ OLDU O KADAR EMEK VERDİK BAŞKALARIDA YARARLANABİLİRDİ ÖLE DEĞİL Mİ?

lvthsgm tesekkur ederız yardımlarınız ıcın. donanımhaberın buyuklugu ıste yardım yardım yardım...
    quote:

Biraz önce gönderdiğin özel mesajı okudum. Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Biz yardımlaşmak, paylaşmak için burdayız. Kesinlikle bir beklentim yoktur. Usb bellek verme düşüncesi sizin yaptığınız bir jesttir ama gerekte yoktu bence. Ben adresimi verme gereği duymadım çünkü gerek yok, dediğim gibi birşeyler söyleyip hediye almak için değil, yardımlaşmak için paylaşmak için burdayız.

tesekkurler Dr_MoBiLe

quote:

Site adınız hayırlı olsun

• Siteniz hayırlı olsun www.filexi.net

Site tam olarak açılsın siftahı yaparız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 19 Mayıs 2007; 14:29:33 >
  • Hayırlı olsun ;)
  • hacım site ismi hayırlı olsun.benim önerdiğim isim de yabana atılmazdı hani (teknosarayim.com) klavye.pc den alış veriş nasib olmadı ama çok güvenilirler ve işlerini sağlam yapıyorlar buna adım gibi eminim.nasib olurda kpss den atanırsam güzel bi bilgisayar alacam kendilerinden inşallah. haa şu reklam kokusu falan yazmışlar üstte.reklama ihtiyaçlarının olduğunu sanmıyorum.fiyatlar konusunda forumda araştırma yapın göreceksiniz ki en uygun fiyatlar klavye.pc de yeni adıyla flexi.net de. hediye konusu ise.bence en iyi hediye klavye.pc nin burada DH forumlarında olmalarıdır. umarım sitede online alış veriş-kredi kartıyla ödeme olur.olursa en iyi müşterin ben olacağım diyebilirim
    kardeşim hayırlı satışlar, bereketli kazançlar diliyorum.

• barman teşekkür ederiz
    quote:

Siteniz hayırlı olsun www.filexi.net

Site tam olarak açılsın siftahı yaparız...

EredLithui teşekkür ederiz
    quote:

Hayırlı olsun ;)

narec teknosarayim güzel bi isim allah sahibine bağışlasın güzel yorumların için çok teşekkür ederiz.sitemizde online alışveriş olacaktır..ve bu arada kpss den atanırsın işallah..
    quote:

hacım site ismi hayırlı olsun.benim önerdiğim isim de yabana atılmazdı hani (teknosarayim.com) klavye.pc den alış veriş nasib olmadı ama çok güvenilirler ve işlerini sağlam yapıyorlar buna adım gibi eminim.nasib olurda kpss den atanırsam güzel bi bilgisayar alacam kendilerinden inşallah. haa şu reklam kokusu falan yazmışlar üstte.reklama ihtiyaçlarının olduğunu sanmıyorum.fiyatlar konusunda forumda araştırma yapın göreceksiniz ki en uygun fiyatlar klavye.pc de yeni adıyla flexi.net de. hediye konusu ise.bence en iyi hediye klavye.pc nin burada DH forumlarında olmalarıdır. umarım sitede online alış veriş-kredi kartıyla ödeme olur.olursa en iyi müşterin ben olacağım diyebilirim
    kardeşim hayırlı satışlar, bereketli kazançlar diliyorum.

• Hayırlı Olsun, İsim buldugunuza Sevindim
  • tesekkurler slyn pmınızı aldık
    quote:

Orjinalden alıntı: slyn

Hayırlı Olsun, İsim buldugunuza Sevindim

• Hayırlı ugurlu olsun.Allah utandırmasın.Ayrıca klavyepc hediye gondersen de gondermesen de canın sagolsun.Hediye için biz yardım etmedik.İnsallah işleriniz rast gider.
  • Hayırlı olsun

bişey sorabılırmıyım bız adreslerımızı neden verdık
  • Klavyepc ismini ben beğenmedim.Neden diyeceksiniz, çünkü Türkçe değil.Pc'nin Türkçe de bilgisayar gibi çok anlamlı bir karşılığı varken, neden yabancı isim kullanıyorsunuz?Nereden geliyor bu ingilizce hevesi, hayranlığı anlamak mümkün değil.
  • Hediyesi Gönderilen var mı ?
  • 20 gün geçmiş 1 tane bana gönderildi mesajı yok burnuma kötü kokular geliyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.