Şimdi Ara

Mod'dan anlayan arkadaşlar baksın tavsiye ve bilgi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iki senedir Haf 912 model kasa kullanmaktayım bu yaz mod yapma fikrim var ve aklımda şunları yapmak var ilk olarak bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
    Şuanki hali bu kasamın;  Mod'dan anlayan arkadaşlar baksın tavsiye ve bilgi lazım
    Yapmak istediğim ilk şey bu görselde PC'nin alt kısmındaki PSU ve yan tarafını kapatan parçayı plexi yapıp kırmızı UV boya ile boyamak bunu yapıp bunun alt tarafına UV led ışık koyarsam işe yararmı yani bu diğer görüntü gibi olurmu yapacağım şey birde egzoz fanı tamamen boyasam olurmu aynı şekilde şu şekilde bir boya ile.
    Modifiye Malzemecisi
    Kırmızı Sprey Boya (UV) - Modifiye Malzemecisi
    http://www.modifiyemalzemecisi.com/uv-boyalar/40-kirmizi-sprey-boya-uv.html

Mod'dan anlayan arkadaşlar baksın tavsiye ve bilgi lazım  Mod'dan anlayan arkadaşlar baksın tavsiye ve bilgi lazım

• Öncelikle full içini uv ile boyayın turuncu öneririm çok güzel parlıyor egzoz fanlarınıda sarı uv ile boyayın sonra koyu mavi led takın kasaya süper parlar sonra neon öneririm neonlar harika oluyo kasa için satılan neonlar var fan led fanda süper oluyo tavsiye ederim ışıklandırmayıda led ile yapın kırmızı, yeşil led alın içine döşeyin carbon fiber, hellaflush, stickerlar fln süper bir iş cıkacagına inanıyorum kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevap için şuan işlemci soğutucumun fanı mavi ön ve üst taraftaki iki fan kırmızı ledli ben o mavi dışında sadece kırmızı olsun istiyorum siyah ve kırmızı yakıştığı için zaten yaş oldu 25 fazla renkli şeylerden hoşlanmıyorum pek, Bu arada Neon ve Uv arasında ne gibi farklar var?
  • Neon ışık hocam uv ise boya ama düz bi boya degil parlayan boya bu arada yaşlarımız aynıymış 25

• Şimdi diyelimki ben yukarıda bahsettiğim şekilde plexi yapıp kırmızı uv boya ile boyasam ve herhangi bir bölgeyi fan vs bunun parlaması için özellikle mor bir ışık kaynağımı gerekli sanırım neon ışık bunun için pek bilmiyorum bu konuları
  • Neon ışık hocam uv ise boya ama düz bi boya degil parlayan boya bu arada yaşlarımız aynıymış 25

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Şimdi diyelimki ben yukarıda bahsettiğim şekilde plexi yapıp kırmızı uv boya ile boyasam ve herhangi bir bölgeyi fan vs bunun parlaması için özellikle mor bir ışık kaynağımı gerekli sanırım neon ışık bunun için pek bilmiyorum bu konuları

Hocam bunu için mor ötesi ışın lazım dogru neon hocam her renk olmuyo mavi neon olabilir koyu mavi led olabilir hiç olmadı para lambasıda olr hocam hani şu para sahtemi degilmi die bakıyorlar ya ondan da olur bn mavi led kullandım ucuz hem kolay gelsin bi soruna takıldıgında sorun yardımcı olrm.

• Teşekkürler aklıma takılırsa birşey yazarım yine
  • dostum uv boyanın parlaması için uv ışık lazım, cooler master'în ultra aurora model ccfl'leri var ama uv olanını bulman zor olur, kırmızı mavi yeşil vs. renklerini kolay bulursun.

uv olarak linktekinden alabilirsin
    http://www.sanalmarketim.com/sharkoon-12-uv-ccfl-2in1-kit/p_28589/

ayriyetten yapı marketlerde yada hırdavatçılarda uv boyalar daha ucuz 10 15 tl arası
  • Teşekkürler verdiğin bilgiler için yardımı olacak kesinlikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.