Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
480.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

quote:

Orijinalden alıntı: Nekroses

quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

benim anlamadığım bu işikli , afilli soğutma borularına ne gerek var yaaa.
    alın bir mac olsun bitsin bu iş.
    mac ile tıssss sesi bile yok.
    ısınma yok denecek kadar az.
    günlerce kapanmadan çalışsa bile hiç risk yok.
    yer kaplamayan ince, zarif, şık.
    o hayvani kasalar ile geçirdiğim yıllara yazıklar olmuş.

Herkesin kendi zevki var demekki adamlar kocaman afilli ışıldak kasalar istiyolar zevklerine uyduğuna göre hiç bir şeye yazık olmamıştır.

Bu tip kasaları genelde oyuncu insanlar tercih ediyor. Sen oyuncu değildin herhalde bu kadar şikayetin biriktiğine göre.
    Millet yokluktak "hayvan" gibi kasalar toplamıyor. O kasalara 3-4 mac pro parası yatıran insanlar var (o "hayvan" gibi dediğin kasaların içine sığabilecek gücü ve sundukları genişletilebilme olanağını da hiçbir zaman bir macbook sunamaz). Masaüstü pc sektörü ayrı taşınabilir pc sektörü ayrı. Nekroses'in de dediği gibi hepsinin ayrı tüketicileri var. Oyuncular kaslı donanımlardan hoşlanır. Oyuncular için ince laptoplar üreten markalar da var. Dell Alienware, Razer, Asus gibi. Onlara da bakarsan onlar da kaslı ve neon ışıklı modellerdir.

Arkadaş Macbook dememiş iMac demiş. iMac bildiğiniz laptopun All-İn-One halidir. 21.5'' ve 27'' ekran modelleri bulunmaktadır. İnceliğide oyun laptoplarının yarısından daha azdır. 27'' (2048x1536) ve GTX670M'li modelini aldınızmı masaüstü bilgisayar ne unutursunuz.

Sanırım bana cevap verdiniz. Mod ve ortam resimlerinin paylaşıldığı bir başlıkta tartışma ortamı yaratmak istemiyorum. Ben kimseyi tenkit etmedim. Nekroses'in yazdıklarını ve benim parantez içine yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ederim.

• Mesajım bulunsun
  • İş dolayısıyla evden uzaktayım eve dönünce Pc toplayacam ozaman odaya kurup ss atarım
  • şu aralar ben de bilgisayar masamı ve yataklı dolabımı farklı renk yapışkan folyo ile kaplıyorum. Çok güzel bir mobilya görünümüne büründüler. Led çalışmam da vardı. Yakın zamanda foto paylaşırım.
  • Kasa mod bitsin masa moda başlayacağım.
  • buda benden gelsın
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilişimciniz

Bura da benim ortam. Çok dağınık ama idare edin.
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Oturmyamı gelicez sanki idare etmiyoruz bu arada o ses sitemine o ekran olmamış abi büyütmelisin :D

• buda benim oda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdorukx -- 21 Haziran 2013; 10:37:10 >

• Fikir lazım UP
  • UP

(Fikir Lazım)
  • buda benim ortam pek istediğim gibi olmasada idare eder
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

buda benim ortam pek istediğim gibi olmasada idare eder
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

idare eder

• quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

mesaj 2 kere gitti kusra bakmayın

Sil o zaman 2 mesajını konuyu kirtletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrancioglu

quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

mesaj 2 kere gitti kusra bakmayın

Sil o zaman 2 mesajını konuyu kirtletme

bence 1000. mesajını yazmaya uğraştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozelsters

bir iki tane daha gönderseydin keşke,az olmuş

Bu arada yeni bir alet edevat dolabı yapmak üzereyim,sonuçta pek alakalı olmasada konu ile yinede bir iki resim koymayı düşünüyorum affınıza sığınarak

tabiki hocam bekliyoruzz
  • yakında oda update v1.0 resimlerini yayınlıyacam klavye ve masamı bekliyorum.
  • takip :)
  • Bende odamı update edeceğim... Masaüstü elveda hoş geldin notebook ! :)
  • Masaustunun tadi farkli hocam ne yaparsan yap istersen dunyanin en iyi laptopunu al ama masaustu bilgidayar cok farkli bana kalirsa .d kasayi modlamak yada herhamgi birsey oldugunda ugrasmak ledlerle parcalarla suslemek harkulade birsey ve hic bir laptop a degismem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

Masaustunun tadi farkli hocam ne yaparsan yap istersen dunyanin en iyi laptopunu al ama masaustu bilgidayar cok farkli bana kalirsa .d kasayi modlamak yada herhamgi birsey oldugunda ugrasmak ledlerle parcalarla suslemek harkulade birsey ve hic bir laptop a degismem

Hocam yıllarcam masaüstü ısrarım bitti ya. Modlar ledler neonlar fanlar derken sıkıldım ve basit bir şey aradım hocam ya :)
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.