Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
71
Favori
480.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herşeyi çok güzel açıklamışsın tek soracağım soru kaldı son resmi anlayamadım. onun haricindekiler hepsi açıklayıcı ve ayrıntılı olmuş. Özellikle Masanın arkasındaki Kablo geçiş alanı güzel bir fikir masa tablası yaptıracağım zaman o kısımı kesinlikle yapacağım.

Düğme yapmayı düşünüyormuşsunuz nacizane fikrim uçaklarda olan kokpit düğmesi bu masaya hava katar düşüncesindeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 24 Mart 2016; 20:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

İmrendim

Herşeyi çok güzel açıklamışsın tek soracağım soru kaldı son resmi anlayamadım. onun haricindekiler hepsi açıklayıcı ve ayrıntılı olmuş. Özellikle Masanın arkasındaki Kablo geçiş alanı güzel bir fikir masa tablası yaptıracağım zaman o kısımı kesinlikle yapacağım.

Düğme yapmayı düşünüyormuşsunuz nacizane fikrim uçaklarda olan kokpit düğmesi bu masaya hava katar düşüncesindeyim .

son resim tabla malzemesine hiç bir işlem yapılmadan yandan baktığınızda bu şekilde gelen bi malzeme. gri siyah görülüyor.. aynı malzemeyi sorarsanız hani resmi gösterin diye attım :)
    inşallah daha güzel bir masayı siz de yaparsınız gönlünüzce benim acemiliğime gelen bi çok şey oldu bile diyebilirim. kullanım tarzınıza göre herşeyi kafanızda otutturup o şekilde devam edin

• Tşk ederim kafamda kullanım amacıma bağlı bir kaç eklenti yaptırabilirim. hatta mükemel düşüncelerim var kulaklık takmak için aparat telefon için derinlik . Ve ben bunları böyle özel istekleri ancak bahous veya koçtaşta yaptırabilirim. Geriye tek düşüncem maddenin ağır olması kaldı. eğer ağırsa sıkıntı olacak Sizin masanızın tablası çok mu ağır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Tşk ederim kafamda kullanım amacıma bağlı bir kaç eklenti yaptırabilirim. hatta mükemel düşüncelerim var kulaklık takmak için aparat telefon için derinlik . Ve ben bunları böyle özel istekleri ancak bahous veya koçtaşta yaptırabilirim. Geriye tek düşüncem maddenin ağır olması kaldı. eğer ağırsa sıkıntı olacak Sizin masanızın tablası çok mu ağır acaba ?

ağırlık konusunda ölçü veremem ama tabiri caizse ben bunu tek başıma taşımak için 20 metrede bir mola verirdim.. hafif değil.. çook ağır da değil. ama ağır :)
    daha taze ve geniş fikir almak içinwww.instagram.com/pcgaming101 sayfasını bi inceleyin derim.. onlardaki ortam ve imkan burda olsa ah keşke diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?
    Bizim mekân

Kilo alabildin mi kardeşim :)

• Kilbox kullanıcısına yanıt
    Hayır alamadım, bünye meselesi ya uni birinci sınıftayım lise bir den beri kilom aynı değişmiyor günde 8-10 öğün yemek yiyorum evde bulgur makarna bırakmadım yakında evden atıcaklar kilo değişmiyor abi sabit
    Millet çok kıskanıyor öküz gibi yiyorsun ne güzel zayıfsın hep, nazar değdirdiler kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 26 Mart 2016; 11:04:10 >
  • 17mayis kullanıcısına yanıt
    wallpaper alabilirmiyiz
  • Dostum çok iyi yazmışsın hellal.bu konuyu ana sayfaya taşınması gerek herkes ortamını paylaşsa asüper olur.yardımlaşarak fikir alışverişinde bulunmak.fiyat almak,ürün hakında bilgilenmek gibi paylaşımlar olsa.bence admin bunu degerlendirmeli.oda vlogu gibi başlık olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

wallpaper alabilirmiyiz

buyur
    Bu mesaja eklenen görseller:

• buda benim ekipmanlarım

• Nasıl

• buda benim pc den az ve öz :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

• Konu niye öldü arkadaşlar çok güzel konulardan biri oysaki paylaşımlarınızın devamını diliyorum
  • Aşırı sade.. :)

• engova kullanıcısına yanıt
    Güzel Hdd dükkanı açmışsın
  • Sagolasin hocam. hanim cok seviyo film izlemeyi ful film dolu hepsi

• engova kullanıcısına yanıt
    Tarihteki tüm filmler mevcuttur sende o zaman
  • Hocam eskiye kiyasla 60 li yillar 007 james bond filmlerinin bütün serileri var eksiksiz onun disinda karman corman filmler

• bu da benden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buda benim kasam...
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.