Bildirim
Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (148. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Dostum sanırım aynı kulaklık, benzer monitör, aynı kulaklık standı (ikea)ve aynı sandalyeyi (seduna) kullanıyoruz bu da benden 😊
Oyun ultima online dır gelmiş geçmiş en iyi online oyundur kendileri 🥰🥰
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheris -- 11 Mart 2020; 22:31:10 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bana da el atın abi :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kablo derdi bende de var kardeşim ya kasadan çıkan kabloların duruşuna bak 😕 kablo kanalı aldım uzunluk yetmedi kabloların yetişmediler. Kablo tarağı aldım yeterince toplaması benim tek çarem uzatma ile birlikte kabloları aşağıya gizlemek. Ama senin laptop masa üzerinde olunca iş zorlamış baya aklıma gelen tek şey kabloları toplu göstermek için en azından kablo tarağı almak ama ne çözüm olur bilemedim 🙁
Hocam iki yuvarlak panç delik açsam kabloları atsam aşağı aşağıdan da USB 3.0 çoğaltıcı ile birleştirsem çözülür gibi duruyor.
youtubta biri BlurwhaleyoutubeDIY Dream Desk Setup - 4K Timelapse Video (2018)https://www.youtube.com/watch?v=itBtxyXPvzA
masa yapmış bunlarda kullandıklarıhoşuma gitti
-
-
-
-
Evet, Pekin'de yasiyorum. -
yok be hocam. evdeki odamdı. biraz güncelledik şaşırdım alıntılanmasına üniversiteye çalışıyordum kazandık bitti işe bile girdikquote:
Orijinalden alıntı: mikhail
Öğrenci evi mi hocam?
Alıntıları Göster -
Hocam merhabalar masanın modeli nedir bende almayı düşünüyorum da memnun musunuz biraz bilgi verebilir misiniz
Hocam Ikea Linnmon Desk, ben memnunum çok güzel düzenlemeler yaptım. Yakında video olarak göndereceğim :)
-
-
Onerebilecegiz çalışma masasi var mı ?
üstat masanız hosuma gitti.bir sorum var alttakı rafların yuksekliği kac cm acaba benim mITX bir kasam var acaba sığarmı diye düşündüm.Hem kasa görünür hemde masa üstünde yer kaplamaz.benim için ideal bir ortam.masanın ismi nedir.quote:
Orijinalden alıntı: Emre-Dylan
Duvarlara raf yapacağım ortaya güzel bir oyun tablosu koyacağım bir kaç aya monitörde değişecek ve bitecek.
-
Orta raf takılıyken 27 28cm raf çıkarsa 55-60cm arası oluyor alt kısımları mid tower kasa bile sığabilir orta rafı sökünce. Şuan masanın satışı bitmiş geçen gün bir arkadaşta sordu baktım satışa kapalı yinede link özelden atıyorum dostum. Uzunluk, derinlik, yükseklik olarak,130x100x75 yada 72 olması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA
üstat masanız hosuma gitti.bir sorum var alttakı rafların yuksekliği kac cm acaba benim mITX bir kasam var acaba sığarmı diye düşündüm.Hem kasa görünür hemde masa üstünde yer kaplamaz.benim için ideal bir ortam.masanın ismi nedir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X