Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
71
Favori
480.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

buda benim ortam
  • prodikeys war ordaneden onu kuLLanmıyorsun normaLde ...

sen ßu 3 kLAvyeden hangisiyLe yazıyorsun kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmAsk -- 7 Aralık 2007; 9:10:00 >
  • ßurası oda modifikasyondan cok oda resmi payLaşım topigi oLmuş Gercekten güzeL oLanLar var

ßende ßirkaç resim ekLeyeyim ßari

En yakın zamanda Lcd aLmam Lazım cok geri kaLmışım ResimLere ßakınca farkettim
    Dipnot : PC 3 yıLLıktır 3yıL önce Lcd'Ler pahaLıydı

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

AsLında ßenimki ßiraz MoD sayıLır...PC masasını we sußwoofer kaßinini Kendim yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmAsk -- 7 Aralık 2007; 9:18:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erdemasik

prodikeys war ordaneden onu kuLLanmıyorsun normaLde ...

microsoft kullanıyorum. prodikeys müzik-eğlence için. laptopınki standtan dolayı iptal

• +1 Sen O Laptpda 3 Tane Klavye Var Hangisiyle Yazıyon
  • erdemasik, ses sistemi harika güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

quote:

Orjinalden alıntı: CM-SKYSCRAPER

Kasanın eksik parçaları var tamamlanınca daha güzel duracaktır eminim.

Bu da benden sade ama bana yetiyor

kasa server herhalde,varsa ayrıntılı resimlerini isterim,hoşuma gitti

arkadaşım resimler modifikasyon bölümünde bulunmakta ben burdan rapıd adresını vereyım ındır ıstersın beyendiğin içinde ayrıca teşekkürler.

http://r a p i d s h a r e.com/files/74095778/mod_bucket.rar

• quote:

Orjinalden alıntı: moravec

quote:

prodikeys war ordaneden onu kuLLanmıyorsun normaLde ...

microsoft kullanıyorum. prodikeys müzik-eğlence için. laptopınki standtan dolayı iptal

Azad__Arda

+1

• Orjinalden alıntı: CM-SKYSCRAPER

Orjinalden alıntı: CM-SKYSCRAPER

Kasanın eksik parçaları var tamamlanınca daha güzel duracaktır eminim.

Bu da benden sade ama bana yetiyor

kasa server herhalde,varsa ayrıntılı resimlerini isterim,hoşuma gitti
    [/quotrica ederim
    arkadaşım resimler modifikasyon bölümünde bulunmakta ben burdan rapıd adresını vereyım ındır ıstersın beyendiğin içinde ayrıca teşekkürler.

http://r a p i d s h a r e.com/files/74095778/mod_bucket.rar

•  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?
  • aslında oylama yapmak lazım...benim ortam sizin ortamı döver
  • quote:

ßurası oda modifikasyondan cok oda resmi payLaşım topigi oLmuş Gercekten güzeL oLanLar var

AsLında ßenimki ßiraz MoD sayıLır...PC masasını we sußwoofer kaßinini Kendim yaptım

sadelik,renk uyumu ve düzen çok hoşuma gitti.birde orada kaç tane ses sistemi var

• quote:

Orjinalden alıntı: ::AVIVA::

oda modifikasyon diye bi bölüm olması lazım ozaman

Aynen ! Ama Verilen fotolarda güzel yerlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pessimist ! -- 8 Aralık 2007; 12:44:54 >
  • quote:

quote:

ßurası oda modifikasyondan cok oda resmi payLaşım topigi oLmuş Gercekten güzeL oLanLar var

sadelik,renk uyumu ve düzen çok hoşuma gitti.birde orada kaç tane ses sistemi var

SeLamLar....

1.__ '4+1(sagda).. 2.__5+1in sadece sußwoorı (soLda) geceleri onu kuLLanıyorum...ßirde sußwoofer = 3

Renk uyumuna geLince odamın her yeri gri siyah ßeyaz.. daha önceki monitör siyahtı ßide yazıcı yoktu + masada siyahtı kapkara ßişeydi

ßir moßiLya & dekorasyon firması taşınmıştı şuan oturdugum semtten..taşınırken ordan denk geLdi ßu parçaLar pc nin durdugu uzun mdf asLında eLßise doLaßının sag kapagı...cok rahat oLuyor ßöyLE ßenm için yeri oLan herkese tavsiye ederim...Yorumun için teşekkürLer 'sozelsters'....

SaygıLar...

• quote:

quote:

quote:

SeLamLar....

1.__ '4+1(sagda).. 2.__5+1in sadece sußwoorı (soLda) geceleri onu kuLLanıyorum...ßirde sußwoofer = 3

Renk uyumuna geLince odamın her yeri gri siyah ßeyaz.. daha önceki monitör siyahtı ßide yazıcı yoktu + masada siyahtı kapkara ßişeydi

ßir moßiLya & dekorasyon firması taşınmıştı şuan oturdugum semtten..taşınırken ordan denk geLdi ßu parçaLar pc nin durdugu uzun mdf asLında eLßise doLaßının sag kapagı...cok rahat oLuyor ßöyLE ßenm için yeri oLan herkese tavsiye ederim...Yorumun için teşekkürLer 'sozelsters'....

SaygıLar...

bu arada,klavyenin bulunduğu kısımda sunta görünüyor.o biraz bozmuş görüntüyü.ütü ile yapışan beyaz veya gri bant bulabilirsin bauhaus gibi yerlerden,tavsiyem olsun istedim

• quote:

hoparlörler el yapımı gibi duruyor. manyetik koruma da yoktur sanırım. o kadar hoparlörün yapacağı manyetik alan yüzünden monitörün ve harddiskin bozulmasın. bu noktaya değinmek istedim. umarım hoparlörlerde manyetik koruma vardır.

• seLamLar...

quote:

sozelsters :
    bu arada,klavyenin bulunduğu kısımda sunta görünüyor.o biraz bozmuş görüntüyü.ütü ile yapışan beyaz veya gri bant bulabilirsin bauhaus gibi yerlerden,tavsiyem olsun istedim

inan pc masasını yaptıgımdan ßeri akLımda o ama ßir türLü yapamadım o kadar iLeri düzey maLzeme kuLLandım; pc masasında ve kaßinde dekoratif vida falan(vida yerLerinin üstündeki yuvarLak metaLik gri maLzeme) ama onu yapamadım ßütün maLzemeLer eLimde oLan maLzemeLerdi dışardan 1 vida ßiLE aLmadım kaßinin kenarLArıda öyLeydi onLara vida aLtLarına uyguLAdıgım siyah siLikondan sürdüm ßir şey sorcam o maLzeme top oLarakmı satıLıyor yoksa metreyLemi ?

quote:

moravec :
    hoparlörler el yapımı gibi duruyor. manyetik koruma da yoktur sanırım. o kadar hoparlörün yapacağı manyetik alan yüzünden monitörün ve harddiskin bozulmasın. bu noktaya değinmek istedim. umarım hoparlörlerde manyetik koruma vardır.

uydu hoparLörLer sorun oLmuyor yeterince uzak sußwoofer ı cıkarırken falan ekranda ßæya renk kayması oLuyor.Sußwooferı sadece o pozisyonda kuLLanaßiLiyorum soLa,saga ve yukarı dogru cevirdigimde renkLer karışıyor normaLde saga cevirince pc koLtugundan daha derin ßass aLıyorum ama kuLLanamıyorum o sekiLde..nasıL iş anLamadım ama ßu şekiLde sorun yok önerin için teşekkürLer zaten monitörü degiştirmek istiyorum seßep oLurduama harddiskin ßozuLaßiLcegi hiç akLıma geLmemeişti

sußwoofer'ın içinden ßir görüntü iLgiLenen ve kendi kaßinini yapmak isteyen arkadaşLara yardımcı oLurum

• bunu 2 hafta öncer çekmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgr38 -- 9 Aralık 2007; 16:50:56 >

• ortam manyak sizin yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgr38 -- 9 Aralık 2007; 16:51:48 >
  • yanılmıyorsam ben Bauhaus'tan almıştım ve bildiğim kadarı ile 5 metrelik bir ambalaj halinde idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetSelçuk -- 9 Aralık 2007; 15:17:36 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.