Ben denizlideyim de.Bayramdan sonra alet çantası almayı düşünüyorum.Ve benimde pc mod a karşı bir ilgim var.Dedim ki çanta alacam madem hepsi içinde olsun.
Dremel lazım ve baktığımda fiyatların uçuk oldugunu gördüm.Matkap lazım çin malı falan alırız onu bir şekilde dedim.Aslında bundan 5 ay önce falan heveslenmiştim ulan pc sökeyim kasayayı boyayım kendim dedim.Sonra korkttum.
Sökerim dedim takamam bir de geri.Sonra söktükten sonra boya bir kat sprey astar boya atmam lazım bayramyerinde bütün boyacıları dolaştım yok :) uv yi hiç demiyeyim adamlar o ne lan derler diye korkttum soramadım.İşte hayatımda hiç pcyi toplamadım elektrik devresinde anlamam ya dedim elimizdeki pc den olmayalım dedim kalsın.
Yani anlayacanız gerekli olan metaryeller boyadır,işte ne bileyim tornavidalar,vidalar falan filan bunları nerden temin edebilirim?Burda koçtaş var ama oraya bakmadım hiç.
Ve de galiba sıvı soğutmanın içine konulan sıvı da 6 ay da bir değiştirilmesi lazımmış ve de parçaları aşındırıyormuş vs.. böyle şeyler varmış ondan da birazcık canım atmadı. Not:Bu konu önceden açılmış olabilir.O yüzden kusura bakmayın şimdiden.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Dremel'inde ucuzları var , sökmekten korkma , hiç birşey olmaz takarsın , boya kolay iş bahaus vs gibi yerlerde istediğin renk mevcut , koçtaş'tan ekipmanlarının çoğunu temin edebilirsin , devamını forumdan veya firebal gibi sitelerden ( mod ürünlerini ) temin edebilirsin , U.V'den anlamazlar ama fosforludan anlarlar :) , dediğim gibi hatta bir konu vardı modcunun çantası mı ne diye o konuya göz at
Link yardımcı olabilir ... diğer sorularınız için forumda arama yapabilirsiniz.