Şimdi Ara

modalife mobilya saglam mı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modalife dügün paketi var 2940 liraya acaba alsam mı bilmiyorum insanıun aklına şüphe düşüyor çok mu kalitesiz diye birçok insan korkuyor almaya acaba kullanan var mı bu ürünü bundan almak istiyorum ucuz diye

• quote:

Orijinalden alıntı: heyhat84

modalife dügün paketi var 2940 liraya acaba alsam mı bilmiyorum insanıun aklına şüphe düşüyor çok mu kalitesiz diye birçok insan korkuyor almaya acaba kullanan var mı bu ürünü bundan almak istiyorum ucuz diye

ustad bende evlencem dugun paketlerı uygun gıttım konyada baktım fena degıl gıbı ama babmla gıdıp bakcam mobılyadan anlar az cok
  • öğrenince bana mesaj atarmısın
  • ben özellikle azra takımını beğendim ama firma hakkında tam bilgim yok.mobilyalar kaliteli mi değil mi? veyahut önereceğiniz bir yer var mı? Ankara ve Konya tercihen.
    Şimdiden Allah sizleri de bir yastıkta kocatsın,ömür boyu mutluluklar.
  • ya koskoca türkiyede bir kullanan yok mu şu dügün paketini bu adamlar satış yapmıyor mu
  • şu kadarını diyeyim beş para etmez az çok anlayan biri uzak durur zaten
  • heyhat84 H kullanıcısına yanıt
    internet üzerinden online alışveriş sitesi
    www.mobilyamfabrikadan.com
    İnegöl Mobilya Fabrika Satış Mağazası
    http://www.mobilyamfabrikadan.com
    inceleyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen yil evlenirken ankara sitelerde girmistim modalife dukkanina. Butce ile alakali tabi ama bu kadar basit ve dandik olamaz mobilya dedigin. Imkan varsa yanina uc bes koyup daha duzgununu almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.