Şimdi Ara

modashoes.net nasıl bir sitedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşalar modashoes.net diye bir site var grupfoni indirim kuponuyla ayakkabılar baya bir indirimli oluyor fakat sitede satılan ayakkabıların orjinalliği konusunda şüphelerim var.sizce nasıldır?

• Merhabalar dün satın aldım bugun ayağımda ve muhteşem kalite muhteşem hız adamlar nereden buluyor nasıl yapıyor bilmem ama hem kaliteli hemde çok uygun hemde çok ucuz şak die gönderi veriolar.
  • bende bişi sormak istiyorum konuyla alakalı değil ama benim kredi karti borcum var burada ve çeşitli habersitelerinde gördüm kredi karti taksitlendirme oalyını sizce borcumuz varsa bu siteler taksit yapabiliyorlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisoydan

bende bişi sormak istiyorum konuyla alakalı değil ama benim kredi karti borcum var burada ve çeşitli habersitelerinde gördüm kredi karti taksitlendirme oalyını sizce borcumuz varsa bu siteler taksit yapabiliyorlarmı

bu konu için üye oldun demi doğruyu söyle
  • 0 mesajlılar akarrr
  • @mrterk
    Sitenin sahibi geldi.
    bknz. @alisoydan
  • yapsam aslında en alasını yaparım ama uo kasmaktan dandik dandik serverlarda lama tamelemekten daha ei bildigim bişi yok bide borçtan kurtulmam lazım
  • mrterk M kullanıcısına yanıt
    şikatervarda bir kaç şikayet var hakkında orjinal olmayan ürün sattığı konusunda, bence bulaşmamak lazım gereğinden fazla ucuz
  • Ben Timberland ayakkabı aldım, orjinal değil büyük bir ihtimal çin malı. Üzerindeki waterproof yazısı bile waterprof diye yanlış yazılmış. İade aldıklarını söylüyorlar ama 9 tl kargo parasını geri ödemiyorlar. Ben iade etmedim. Kullandım, ayağımı vurdu, içi çok sert. Sitede orijinal yazıyor ama basbayağı sahte..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.