Şimdi Ara

Modchip Üretimi ve Satışı Legal Bulundu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yapsınlar bütün orjinal oyunları 10-20 YTL eminim firmalar şuan kazandıklarından daha çok kazanırlar. zaten o zaman da korsan diye birşey kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jago

Aynı aynı merak etme sen PEs orjinal var online az takılmadık, aynı oyunun kopyası var, ne farkı var hiç sadece online oyun yok başka bi cacık yok, sen takıl orjinal ha ben orjinale karşı değilim bende illaki orjinal alıcağım oyunlar olucaktır orası ayrı, ama yetmiyo be gülüm yetmiyo paramız. yukarda da dediğim gibi bizim gibi oyunculara da firmalar OEM oyun satsınlar, bizde gidip korsanla felan uğraşmayalım alalım yine firmanın kasasına girsin,

Modchip firmaları ile oturup konsol üreticileri anlaşacaklar kısıtlı kullanıcılar için özel oyunlar ve cihazlar yapıcaklar, herşey resmi olacak Full isteyen Full, Single isteyen Single takılacak herşey yasal herkes emeğinin hakkını alacak illegal yollar kimse bulaşmayacak çok yanlış bi düşüncemi?

Haklısın dostum , zaten burda amacımız güzelce tartışmak değilmi.? Düşüncen güzelmiş mesela atıyorum Online desteği olan Pes 100 ytl olmayan 50 ytl olsa olur yani fena da olmaz sadece arkadaşlarıyla oynayanlar ps3 cafeler için güzel düşünce. Aklıma yattı bu fikir olsa hiçte fena olmazdı hani Saol düşüncelerin için

• Eywallah dostum
  • ps3 e takılsa 1 dk. beklemem;)
    garantılı olsada beklemem:D zaten 10. oyunda parasını kat kat cıkartırsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.