o r35 şuan asgari ücretten daha fazladır :) |
Model arabalarım :) (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yarış arabaları pek fazla tutulmuyor ülkemizde ama Pagani asgari ücreti geçer büyük ihtimalle :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de bir sürü var da, şimdilik bunun resmini atayım. 1:12 ölçekli ve detaylar muazzam. Lastik yanağında lastik ebadı dahi yazıyor. :)
-
sorma ya. sokak modeli diye diye sanki bi koleksiyon değeri taşıyorda. alıyorlar astra golf falan sonra basıyorlar, cam filmi o su bu su derken model iğrenç oluyor.
a140 modeli slr mclaren dan deha değerli.
-
-
hayalimi gerceklestirmissin hocam. bende cok japon istedim ama gunumuzdeki fiyatlari malum. surdaki nsx r34 subie ve subie beraber 10 binden asagi olmaz. bende japon hayalimi 1.64 olcekler ile gerceklestirdim. tatmin oluyormuyum hayir ama en azindan bi nebze oldum.
bu arada surekli su arabaya integra muamelesi yapiliyor. bu arac integra degil acura rsx. ben mi yanlis biliyorum? ama olmasi gereken bu. integra cok farkli bir arac.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bhayalimi gerceklestirmissin hocam. bende cok japon istedim ama gunumuzdeki fiyatlari malum. surdaki nsx r34 subie ve subie beraber 10 binden asagi olmaz. bende japon hayalimi 1.64 olcekler ile gerceklestirdim. tatmin oluyormuyum hayir ama en azindan bi nebze oldum.
bu arada surekli su arabaya integra muamelesi yapiliyor. bu arac integra degil acura rsx. ben mi yanlis biliyorum? ama olmasi gereken bu. integra cok farkli bir arac.
Aslında Acura RSX, Honda daki karşılığı İntegra . İkisi de aynı araç birisi dünyaya diğeri sadece Amerikaya satılıyor.
Bu modeli Autoart Honda İntegra olarak üretmiş.
Ben bunları aldığımda fiyatlar çok normaldi hatta bazı araçları pahalı diye almadım şuanda alsamıydım ki diye düşünmüyor değilim. Zamanında Rsx Mugeni 130 tl ye birisinden almıştım aynalarını değişmiş orjinalleri de kutusunda duruyor dediydi. Şuan bırak almayı dünya çapında bile bulmak imkansıza yakın bu yüzden fiyatları 4-5 bin tl yi bulabiliyor. En son geçen sene ebayda şans eseri denk gelmişti 1000$ dan satıyordu o zamanın kuruyla 7000tl ye denk geliyordu. En ucuza aldığım araç bile şuan 10 kat daha pahalı. Altın alsam bu kadar kazanamazdım sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 6 Mayıs 2021; 18:55:11 >
-
-
-
maklerın
f1 lm güzelmiş hocam
-
-
-
-
Bu araçların kalitelilerini nerden bulabiliriz. Böyle yapmacık değil lisanslı felan sitesi var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam modellerin üreticilerinin ismi ile beraber herhangi bir siteden aratıp bulabilirsiniz. Ya da ToyzShop benzeri oyuncak satan mağazalarda da denk geliniyor bazı modellere.
Ben de Abarth modellerini çok seviyorum. Elimde birkaç tane 1/36 ve 1/43 model var. Ancak hiçbiri Abarth değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 21 Ağustos 2021; 0:16:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Güle güle sergileyin hocam, bende şimdi 1/43 audi r8 serisi yapmayı düşünüyorum 1/64 den bi 28 adet yaptık artık denk gelirse alırım artık anca
-
-
43 - 24 - 18 olarak git. Araya tadımlık çek bırak modellerden de sıkıştır. R8 güzeldir bende 1:18 arıyorum. Ama Kyosho olanlardan istiyorum alamadım, Maisto olanlarda aşırı pahalı min. 400 istiyorlar.
-
Doğrudur bende minichamp, schuco, herpa marka alıyorum çok kaliteliler fiyatlarından da belli oluyor. Önümüzdeki ay geliyolar gelsinler buraya atarım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X