Şimdi Ara

Model Bazlı Satış Rakamları-Temmuz 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stevenashty

Eco-G ile beraber 1.0 TCe de çok yüksek satış oranı yakaladı. Duster forumlarında geçtiğimiz ay teslim alınan 10 aracın 5i Eco-G, 3'ü 1.0 motor neredeyse gördüğüm kadarıyla. Tam anlamıyla fiyat performans aracı şu piyasada
    Geçen NTVde roportajda genel müdür soyledi Dacia satislarimizin %70i ECO-G, özellikle Duster modelimizde %80 oranında LPGli versiyon tercih ediliyor diye. Ama bu elbette 7.aya kadar olan istatistikti muhtemelen. Ama 7. ay dahil nasıl bir oran oluşmuştur bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi de olabilir tabi. Benim elimde sağlam bir veri yok, dahil olduğum gruplarda kendi takibimle gördüğüm sayı bu. Örneklemim kullanıcı profilini tam karşılamıyor olabilir internet kullanımından uzak olan kişilerin büyük kısmı lpgli motoru tercih ediyor olabilir
  • İlle de passat ha vay arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

1.5-1.6 l motorlu 3 ve c serileri fiyatına hatta daha ucuza...
    temmuz ayında 490 bine 2.0 dizel advance a4 alanlar oldu 2020 model. quatrolar bir 40-50 bin daha pahalı sanırım.

Alıntıları Göster
    liste fiyatına göre baya indirim yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

liste fiyatına göre baya indirim yapmış.

Alıntıları Göster
    audide liste fiyatına aldanmamak lazım. ben teklif formunda 230 bin yazan a4 avantı 152 ye almıitım 2017 ocak ayında...
  • neden getiremiyorsunuz peki hocam ?

üretim mi az?
    göndermiyorlar mı?
    nedir sebep ?
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Psa avrupada 20 euro kar ederken Türkiye'de 5 euro kar ediyor bunun neticesinde bize fazla araç göndermiyorlar.Üretimin az olmasıda bu duruma etken...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler bilgi için hocam.
    kar oranının burada düşük olduğunu biliyordum da.

üretim konusunda örneğin ww veya passat modeli pandemi öncesi üretim sayılarına ulaştı, eskisi kadar üretiyor diye haber çıkmıştı.

diğer markalar veya ülkeler üretimde sıkıntı yaşıyor halen demek ki! özellikle de italya ve fransa'nın virüsten en çok etkilenen ülke olduğu düşünülürse, avrupa içinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 7 Ağustos 2020; 17:42:13 >
  • Fiesta satışları tamamen çöktü galiba eskiden B sınıfında zirveye oynardı. Mondeo üretimden kalktı sanırım ondan dolayı satılmıyor. Renault yine iyi satış yapmış onlarca yıldır olduğu gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.