Şimdi Ara

Modem Hız Problemi Ustalar Buradadır Umarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 tane SSID Açık sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sefinho kullanıcısına yanıt
    Google a sinyal arttırıcı access point gibi yazarsanız örnekler çıkacaktır hocam.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    5ghz destekliyor mu onlar? Benim modeme bağlasam iş görür mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Ustalar, benim modem degerlerim ektedir. Turknet 50 mbit hiz almam gerekirken ustelik statik ip sahibi oldugum halde internet hizim yerlerde. Dalgalanmalar o kadar buyuk ki, bir test yapiyorum 20 mbit ile 3 mbit arasinda degisiyor. Ortalamasi 6 7 cikiyor. Ortalamada 20 nin ustunu zaten uzun zamandir gormedim. Zaman zaman 0,5 seviyesine kadar dusuyor. Youtube netflix instagram hicbiri calismiyor. Evde calismak iskencr oldu. Napicam bilemedim. Destek olursaniz cok sevinirim.

Modem Hız Problemi Ustalar Buradadır Umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modeminin 5ghz bağlantıyı desteklemiyordur sende 2.4ghz ile max 35-37mbps anca alırsın 5ghz destekli modem satın alman lazım onda mesafe daha kısa olsada fdaha hızlı ve sabit internet verir online oyunlar için bire birdir
    kanal 13 boşsa seç 40mhz seç(2.4ghz için önerilen 20mhz dir) "wifi sadece n" seç hız testi yap bir kaç mbps alıcaksın
  • sefinho kullanıcısına yanıt
    Destekleyen model bulabilirsiniz.
  • zekai174 Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte
    turk.net
    Online İşlemler - TurkNet
    https://turk.net/online-islemler
    üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Ekiplerimiz kontrol ederek dönüş sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekai174

Merhaba Ustalar, benim modem degerlerim ektedir. Turknet 50 mbit hiz almam gerekirken ustelik statik ip sahibi oldugum halde internet hizim yerlerde. Dalgalanmalar o kadar buyuk ki, bir test yapiyorum 20 mbit ile 3 mbit arasinda degisiyor. Ortalamasi 6 7 cikiyor. Ortalamada 20 nin ustunu zaten uzun zamandir gormedim. Zaman zaman 0,5 seviyesine kadar dusuyor. Youtube netflix instagram hicbiri calismiyor. Evde calismak iskencr oldu. Napicam bilemedim. Destek olursaniz cok sevinirim.

Bu nasıl iş max rate 55 iken şimdiki gelen 57 firmayla görüşün downloadı 50 ye sabitlettirip deneyin dalgalanma gider dolaylı olarak hızda düzelir diye tahmin ediyorum şuan hat değerleri iyi değil. Eğer yapıyorlarsa ara rakamlara örneğin 45 civarınada sabitlettirilebilir snr hat zayıflama değerleri daha düzgün olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.