Şimdi Ara

Modem kablosuz bağlantı kısıtlama hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar benim huawei marka modemim var ve modemin şifresini arkadaşlara vermek ZORUNDA KALIYORUM ama bu sefer onlar sürekli oyun film .. indirdikleri için ben istediğim gibi faydalanamıyorum vermiyorumda diyemiyorum şifreyi bildikleri halde onların nete girmemelerini sağlayacak bi program yada bi yöntem varmı yardımlarınızı bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: samo_tsk

İyi akşamlar arkadaşlar benim huawei marka modemim var ve modemin şifresini arkadaşlara vermek ZORUNDA KALIYORUM ama bu sefer onlar sürekli oyun film .. indirdikleri için ben istediğim gibi faydalanamıyorum vermiyorumda diyemiyorum şifreyi bildikleri halde onların nete girmemelerini sağlayacak bi program yada bi yöntem varmı yardımlarınızı bekliyorum.

Modemin içinde MAC filtreleme vardır devreye al, kendi MAC adresine izin ver. Şifreyi bilseler bile modem atar sistemden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

İyi akşamlar arkadaşlar benim huawei marka modemim var ve modemin şifresini arkadaşlara vermek ZORUNDA KALIYORUM ama bu sefer onlar sürekli oyun film .. indirdikleri için ben istediğim gibi faydalanamıyorum vermiyorumda diyemiyorum şifreyi bildikleri halde onların nete girmemelerini sağlayacak bi program yada bi yöntem varmı yardımlarınızı bekliyorum.

Modemin içinde MAC filtreleme vardır devreye al, kendi MAC adresine izin ver. Şifreyi bilseler bile modem atar sistemden

bunu araştırarak şimdi buldum ama başka bi sorun çıktı MAC filtreleme bölümüne şifremi ve kullanıcı adımı yazdığım halde giremiyorum kurulum cdsinden kontrol ettim ve şifre ve kullanıcı adında yanlışlık yok neden girmiyo bu konuda yardımvı olabilirmisiniz lütfenn

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

bunu araştırarak şimdi buldum ama başka bi sorun çıktı MAC filtreleme bölümüne şifremi ve kullanıcı adımı yazdığım halde giremiyorum kurulum cdsinden kontrol ettim ve şifre ve kullanıcı adında yanlışlık yok neden girmiyo bu konuda yardımvı olabilirmisiniz lütfenn

Genelde lullanıcı adı : admin şifre: [servis sağlayıcı adı] şeklinde olur.

Örnekler:

K.Adı: admin Şifre: ttnet
    K.Adı: admin Şifre: superonline

• quote:

bunlarda işe yaramadı modem tam olarak markası huawei_hg521 internette ttnet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.