Şimdi Ara

Modem - Router veya Akıllı Switch Tavsiyesi (Erişim Kontrolü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir kurum işletiyorum, kurumumda 50 den fazla bilgisayar bulunmaktadır.

Kuruma leptop veya herhangi bir aygıtın internet ağına dahil olmasını istemiyorum. Bağlanmak isteyen bir aygıt, kablolu veya kablosuz bağlanabilir ama internet erişimine kapalı olmasını istiyorum. Bunun için modem veya router özellikli aygıtlar aldım ve şuan elimde Keenetic var.

Bildiğiniz üzere modem veya routerde erişim kontrollü özellikleri mevcut oluyor ve bende bu özelliği kullanıyorum ancak bir süre sonra modem veya router durduk yere yeni aygıtın mac adresini girerken herhangi bir hata veriyor ve düzeltilemiyor, modemi sıfırlamadan erişim kontrolü sayfasında çıkan hatadan kurtulamıyorum.

Sıfırlayınca yeni baştan mac adresleri, engellemeleri kaldırma vs. işlerle uğraşıyorum. Velhasıl kelam Erişim kontrolü konusunda işimi görecek bir alt yapı tavsiyeniz var mı? Şu aygıtı alırsanız sorun yaşamazsınız tüm engellemeleri vs rahatlıkla kontrollü şekilde yapabilirsiniz diyebileceğiniz aygıt tavsiyeniz var mı?

Teşekkürler.

• Hiçmi yorum yok donanımhaber ailesi?

• camosur C kullanıcısına yanıt

YOOOK!

KİMSEDEN KİMSEYE FAYDA YOOOK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 21 Şubat 2023; 18:51:48 >

Bütün cihazların yazılım güncellemesini yap, hepsini fabrika ayarlarına alıp tekrar dene. Olmadı markayla iletişime geçip destek alman en mantıklı olanı. Bir dene istersen.

Yaşadığınız hata ile birlikte Keenetic müşteri hizmetlerine ulaşmayı deneyin.

Yaşadığınız sorun belki yazılımsal olarak farkedilmemistir. Geliştirilmesi ve/veya düzeltilmesi yapılır, eğer varsa böyle bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.