Şimdi Ara

modem şifre değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. başlıktan da anlaşılacağı gibi kablosuz modemimin şifresini değiştirmek istiyorum.Ttnet kullanıcısıyım modemimin modeli Huawei hg630a bi yardımcı olur musunuz?

• internetten modeminin arayüz ip adresini ve şifresini bul arayüzden değştirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 192.168.1.1 yaz adres satırına çıkan sayfada kullanıcı ad ve şifre isteyecek. Muhtemelen kullanıcı adın admin şifren ise ttnet'tir. Eger bu mönü ing geliyor işe sifren HuaweiAmd olmuştur. Ara yüzü çok hatırlayamıyorum ama kablosusuz sifre yazan yeri bulup oraya sifreni yazabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan062

192.168.1.1 yaz adres satırına çıkan sayfada kullanıcı ad ve şifre isteyecek. Muhtemelen kullanıcı adın admin şifren ise ttnet'tir. Eger bu mönü ing geliyor işe sifren HuaweiAmd olmuştur. Ara yüzü çok hatırlayamıyorum ama kablosusuz sifre yazan yeri bulup oraya sifreni yazabilirsin.

admin
    ttnet

olmazsa

admin
    HuaweiAdm
  • quote:

Orijinalden alıntı: falconcengiz

merhaba arkadaşlar. başlıktan da anlaşılacağı gibi kablosuz modemimin şifresini değiştirmek istiyorum.Ttnet kullanıcısıyım modemimin modeli Huawei hg630a bi yardımcı olur musunuz?

192.168.1.1 arayuzune tarayıcan gır kullanıcı adı admin şifre ttnet olarak gırıs yaptıgında soldakı menulerden kablosuz lanı bul ve wlan adı ve sıfresını degsıtırebılır ogrene bılırsın bu ıslemlerı yaparken ethernet kablon baglı olması gerekır. işlem bu kadar arayuze admın ttnet ile gırıs yapamazsan eger degıstırmıssın demektır sıfreyı bunun ıcınde cıhazı reset atıldı ttnet kullanıcı bılgılerıyle aynı arayuzden bastan modem kurulumu yapman lazım
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Bir yandan bu yöntemler sayesinde yaptım. Bir yandan da ttnet in modem şifre değiştirme sayfasından yaptım. Herkese teşekkürler.

• https://rasyoneladam.com/wifi-modem-sifresi-degistirme/

Linkteki modem şifresi değiştirme konusunda resimli anlatım mevcut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.