eve başka bir pc daha gelmesiyle modemi değiştirmeye karar verdim ama o kadar çok marka/model arasından seçim yapamadım Acaba geleceğe yatırım olsun diye kablosuz modem mi almak lazım? Ayrıca 1 port ethernet çıkışlı bir modemi 2pcye bağlayabilirmiyim? Bana önereceğiniz acaba marka/modeller nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
tek portlu bir modemden bircok bilgisayara internet dağıtmak mümkün bu iş için sana hub dediğimiz çihazlardan gerekli kurulumu gayet basit modemden bilgisayara taktığın kabloyu bilgisayardan cıkartıp hub a takıyorsun herhangi bir girişine takabilirsin sonrada hub dan istediğin bilgisyarlara kablo cektinmi olay tamamdır her bilgisayarda internet kullanabilirsin...
ama ben modemi de değiştireyim diosan maddi imkanında varsa wirelles modem al geleceğe dönük olsun die kablo derdi yok vs... yok temiz olur. benim sana bu konudada önereceğim marka geek diye bir türk markası modem var cok harika bir modem ama onun wirelles modeli piyasaya cıktımı bilmiyorum arastır cıktıysa ondan alwww.geek.com.tr sitesi burası burdan inceleye bilirsin. daha cıkmamıssa kısa bir süre beklersen cıktığında geek marka modem al daha iyi hem kalite olarak hem de teknik desteği olarak cok memnun olacağın bir modem... ama ben beklemem hemen alayım diorsan US robotics marka al derim ban sana benimsana tavsiyem böledir arkadasım şimdi kolay gelsin arkadasım saygılar sevgiler... http://forum.donanimhaber.com/m_3497134/tm.htm bu linktende geek marka modemle ilgili yorunları ve görüşleri okuyabilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme