Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablosuz modem alacam şimdiki kullandığım zyxel 630 usb modem online call of duty oynarken sorun yaşıyorum sabahları pingler düşük öğlen 12 den sonra pingler yükseliyo tağki gece 11 e kadar beni bu dertden kurtaracak bir modem var mı?pingler değişmiyecek hep aynı hızda çalışacak stabil bir modem arıyorum 170 lirayı geçmiyecek yarın modemi alacam acele yazarsanız sevinirim online oyunlarda iyi bir modem olsun

• O sorunlar türk telekomdan kaynaklanıyor. Modemle çözülebileceğinei kim söyledi sana?
  • arkadaşım ben u.s. robotics kullanıyorum ve tek kelime ile sorunsuz 12 saatlik bir download ta bilen hata ve sorun yok kesinlikle öneririm....
  • Bana kimse modemi değiştirirsen sorun çözülür demedi benim tek umudum o kaldı telekomu arıyom herşey normal diyo modem ayarlarıda düzgün eee ne yapıyım bide modemi değiştiriyim dedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Tavsiyem forumun arama menüsünü kullanın. Bin tane topic var ve bir sürü yazı yazdık. Oradan devam edin. her modem alacak arkadaş tavsiye için topic açarsa konunun suyu çıkıyor.
  • Ethernet bağlantılı bir modem al.
    ZOOM veya US Robotics olabilir.
  • Airties RT-210 al bence önerim bu....
  • zyxel 661 HW
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.