Şimdi Ara

MODEM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biraz konu dışı olucak ama,sizden bir modem tavsiyesi istiyeceğim şu anda kullandığım ttnetin verdiği dikey duran zyxel modem var pek memnun değilim açıkçası genelde ps4 de cod ghosts oynadığım için biraz sıkıntı yaşayabiliyorum kablolu bağlantı yaptığım halde farkediyorum bunu ayrıca modeme 4 telefon 2 ıpad bir pc birde ps4 bağlı olucak maksimum verim alabilceğim bir modem tavsiye edebilirmisiniz burda onemli olan ps4 tabıkıde baglantım 8 mbt e kadar olan bir tarife?

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

Beyler biraz konu dışı olucak ama,sizden bir modem tavsiyesi istiyeceğim şu anda kullandığım ttnetin verdiği dikey duran zyxel modem var pek memnun değilim açıkçası genelde ps4 de cod ghosts oynadığım için biraz sıkıntı yaşayabiliyorum kablolu bağlantı yaptığım halde farkediyorum bunu ayrıca modeme 4 telefon 2 ıpad bir pc birde ps4 bağlı olucak maksimum verim alabilceğim bir modem tavsiye edebilirmisiniz burda onemli olan ps4 tabıkıde baglantım 8 mbt e kadar olan bir tarife?

bütçeyi verseydinde önerseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Beyler biraz konu dışı olucak ama,sizden bir modem tavsiyesi istiyeceğim şu anda kullandığım ttnetin verdiği dikey duran zyxel modem var pek memnun değilim açıkçası genelde ps4 de cod ghosts oynadığım için biraz sıkıntı yaşayabiliyorum kablolu bağlantı yaptığım halde farkediyorum bunu ayrıca modeme 4 telefon 2 ıpad bir pc birde ps4 bağlı olucak maksimum verim alabilceğim bir modem tavsiye edebilirmisiniz burda onemli olan ps4 tabıkıde baglantım 8 mbt e kadar olan bir tarife?

170 230

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

170 230

ASUS DSL N55U direk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.