Wifiye maksimum 2 aygıt bağlanabiliyor mesela bir telefon bir tabletten bağlandımmı başkası vs gelince onlar bağlanamıyor ben diğer aletlerde ağdan çıkmazsam superonline kullanıyorum huawei marka modem ayarlarda vs hiç öyle bir sınırlama vs görmedim eskidende bu yoktu zaten nasıl çözebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina
Wifiye maksimum 2 aygıt bağlanabiliyor mesela bir telefon bir tabletten bağlandımmı başkası vs gelince onlar bağlanamıyor ben diğer aletlerde ağdan çıkmazsam superonline kullanıyorum huawei marka modem ayarlarda vs hiç öyle bir sınırlama vs görmedim eskidende bu yoktu zaten nasıl çözebilirim?
modemi resetle hocam bir ayar yapılandırılmışsa bile sıfırlanır o zaman.
arkasındaki ufak tuşa 20 saniye basılı tutacaksınız.
ama sonra ttnet kullanıcı adı ayarlarını yapabiliyor olmanız lazım yoksa net gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina
modemi resetle hocam bir ayar yapılandırılmışsa bile sıfırlanır o zaman.
arkasındaki ufak tuşa 20 saniye basılı tutacaksınız.
ama sonra ttnet kullanıcı adı ayarlarını yapabiliyor olmanız lazım yoksa net gelmez.
İşte sorun o superonline kullanıcı adını hatırlıyorumda şifreyi bilmiyorum neyse galiba böyle bırakcam.