Bildirim
Modemden Çevir Sesi Gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
connexant chipli modemlerde bu tür sorunlar hep yaşanıyor.
sanırım driver ararken chipset modelini de yazman gerekiyor... -
Driverlerini tekrardan çekmeni öneririm bide pci ayarlarını kontrol et ! -
Win 98 e modem tanıtmak kadar iğrenç bir iş yoktur bu alemde:hele birde conexant çipliyse modem...başka bir işletim sistemine geçmeni öneririm! -
evet conexantlarda wın98 de böyle sprunlar var diğer sürücüleri bir dene -
Canım çıktı, her birşeyi denedim, olmuyor.www.conexant.com/customer/md_support.html sitesinden de driver'ları indirdim ve denedim yine tık yok, doğru driver'ı nereden bulabilirim acaba (Chipset'in üzerinde Conexant RS56/SP-PCI R6793-17 yazıyor)? -
http://www.modem-drivers.com/companies/247.htm
buradan bir bak istersen bir de modemin connexant mı ? rockwell mi ?...... -
Rockwell, ama chipseti Conexant. Bulduğum yeni driverlarla, son güncelleme çalışmalarımdan sonra yine çevir sesi alamıyorum. Ancak, modemi kullanmaya kalktığım anlarda, daha önceden hattı paralel bağlı telefondan kontrol ettiğimde hiçbirşey olmuyordu, bu sefer hattan çok kısa kısa garip ve tok sesler geliyor (Modemden arama yapmak istediğim anda). Ama yine sonuç yok maalesef. Artık yeni bir modem alacağım sanırım. -
Bence Driveri yeniden yükle. Al sana site adresiwww.driverguide.com burda bulamazsan başka yerde arama :)))
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- salt okunur kaldırma
- sahibinden eski ilanları görme
- et işareti yapamıyorum
- windows pin unuttum
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- secure boot nedir
- telefon şarj olmuyor
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X