Şimdi Ara

Modeme fan taktım SS'li (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
10
Favori
14.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Termal macun değiştirmesi gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt

5650 airties modeli sanırım kullananlar bilir alev gibi oluyor. Söylediğiniz gibi herhangi bir şekilde müdahale edecek kimse de yok. Püfür püfür esiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt

Teşekkürler dostum 😁

• Bende de aynı modemden var. Dış kabuğunu söktüm. Isınma olayı bitti ve çekim gücü biraz arttı gibi hissediyorum

• işlemcin ısındığı vakit isterse 100gb netin olsa neye yazar kilitlenir fan takarak arkadaş doğru iş yapmış.

• Konuyu okuduysan eğer ping yada hız sorunum yok yoğun kullanımda yüksek sıcaklıktan alet kitleniyor ve reset atıyor. Yaptığım tek şey sıcaklığı düşürmek ve resetlenme sorununu çözmekti ve çözüldü. Modem biraz daha dayansın yeni modem alacağım zaten.

O liseli kelimesini de bana kullanmamışsındır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Insane

Hg255s wooden routeri bende sogutuyordum. superonlinenin verdiği belirli bir zaman diliminden sonra sapitip, yavaşlıyordu İnternet ilginç.

Hg255s haftada bir resetlemek gerekiyordu. adaptörü yetersiz. idi. wifiyi kapattım. ayrı bir cihaz (eski modemim Airties 4443) ile köprüleme yaptım. sonuç ayda 1 kere reset..

win7de güzel çalışan pci wifi kartım win10da sapıtınca, airties 4443ü PCye Wifi to ethernet köprüleme yaptım.

Hg255sye tenda ac1900 ile wifi köprüleme yapıldı. 6 aydır resetleme yapmıyorum.

sonuç: cihaz iyi olacak ve de adaptörü iyi olacak.

• eklemeyi unutmayım. bu cihazın adaptörünü değiştirdim. daha iyi çalıştırdı. yaz sıcaklarında sapıtırtsa, fan ile soğutmayı deneyeceğim.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    ressi1 kullanıcısına yanıt

Haklısınız kullanmadığım bi adaptör var ona takıyorum şimdi zaten usb olduğu için çıkarıp takmak kolay ve herşeyle uyumlu.

@ressi1

• deaftarzan D kullanıcısına yanıt
    Bende başka modem var ısınmıyor artık fiber 50 mb 20.mb upload mutluyum size kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E178F9C9

birisi su liselilere modeme fan takmanin hicbir ise yaramayacagini esas isin internette oldugunu anlatsin lutfen

Yok fan taktim ping sabitlendi yok internet hizlandi siz ancak psikolojik olarak kendinizi rahatlatma pesindesiniz. yoksa o ping'in sabitlendigide yok hizlanmasida
    Şş liseli güvenlik görevlisi sen çok biliyosun heralde.

Bilginiz olmadan yorum yapmamayı öğrenin artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konular dh ruhunu yansıtan konular :) Dostum sana bir şey sormak istiyorum, modeminin bulunduğu oda sıcaklığı nedir ? Fan tecrüben nasıl gidiyor ?

• Bende de AC modem var o da çok ısınıyordu. Aynı şekilde bende bu şekilde büyük tekli fanlardan koymuştum. Fakat onda da şunu fark ettim bu sefer fan ne kadar toz varsa modemin içine doldurmaya başladı :) Sonra söktüm bende belki toz daha fazla zarar verir diye

• Drone olup uçacak gibi duruyor 

• Adamdaki boşa para harcamama duygusu adamın içinden mücit çıkarmış, emeğine sağlık güzel içerik.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drone gibi olmuş meaşallah. Dikkat et havalanmasın.  

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam :)

Modem salonda televizyonun yanında duruyor ve salon sıcaklığı şuan tam 26.8 derece.

Fan tecrübem iyi gidiyor modem serinledi ve reset sorunu düzeldi, arkadaşların uyarısıyla fan elektriğini modemden değil prize taktığım 5V 0,8A çıkışı olan adaptörden alıyorum birde artık geceleri yatarken modemi kapatıyorum sabah açıyorum.

• darkwood0 kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam toz olayı sıkıntı oyüzden 5. sayfa daki origin arkadaşımızın ki gibi toz filtreli fan takmak gerek.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144164498

• Cok guzel olmus elinize saglik. :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.