merhaba. bir adsl bir de fax modem olmak üzere 2 tane modemim var. adsl bağlantısı için bir de telefon hattı çektirdim evime yanlız adsl için kullanırım mantığıyla telefon kutusu almadım. ama şuan telefonu kullanmak istiyorum fakat kutu almadan :) yani bilgisayarı kullanmak istiyorum. nasıl yapabilirimses kartı mikrofonhoparlör var. ama telefon olarak kullanacağım yazılım xp içerisinde var mı? direkt işletim sisteminden numara çevirip arama yapmak istiyorum. umarım anlatabilmişimdir. teşekkürler.
bak bunu yapabılırsın ama 56k modemle yapabılırsın telefon hattından bir paralel cekeceksın biri adsle dıgerı 56k modeme gırecek... birde phone browser bulmalısın google bole bır program yapmıstı sanırım bır zamanlar gphone dıye onu arat ve bul sonra bunun kurulumunda kulaklık ve mıcrofon arıyacak tabı sonra browserdan telefon cevırceksın fılan bu bıraz cızırtılı fılan oluyor ama oluyor surdanda telefon ıcın key bulabılırsın.. www.theserials.com
mastery çok teşekkür ederim. kullanabileceğim yazılımları açık adları ile gönderebilecek olan var mı bir şu VOIP, benim istediğim şey midir? bilen varsa lütfen. çünkü google da arattığı9mda karşıma direkt çıkan şey VOIP oldu.
voıp hangı keywordu kullandın arama ıcın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme