Şimdi Ara

Modeminizin Restart Kodunu Bulun Video'lu -> YENILENDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
52.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AL[e]N kardeş senin modemin ipsidemi 192.168.1.1 yoksa..? Şayet öyleyse bnmkinin chipseti conexant acaba fark ondanmı...bende çalışmadı valla abi senin verdiğin kodlar ama şu an evde değilim...en yakın zamandada en son verdiğin programı bi deneyeceğim...olmadı dediğin gibi auto-it neyse onunla yapalım be abi kurtar beni şu işkenceden...Çok saolasın...İyi forumlar...
  • Eline sağlık. Eskiden rapget kullanırdım. Bu yöntemle çok rahat olacak gibi. Yalnız uzun zamandır denemedim rapget rapid kodunu şuan otamatik çözüyormu. Buna benzer ve şu an rapget kodunu otamatik giren bir indirme programı kullanan varmı
  • yaksu sw550 wireles modemin(192.168.1.1 arayüz) kodu yokmudur yahu...bulamadım bi türlü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemsul

Eline sağlık. Eskiden rapget kullanırdım. Bu yöntemle çok rahat olacak gibi. Yalnız uzun zamandır denemedim rapget rapid kodunu şuan otamatik çözüyormu. Buna benzer ve şu an rapget kodunu otamatik giren bir indirme programı kullanan varmı

happy hours saatlerinde usdownloader ve cryptload programlarını kullanabilirsin, 10 gündür happy hours uygulaması gece 1 civarı başlar, öğlen 4-5 gibi biter. bu zaman aralığında bu bahsettiğim programları sorunsuz olarak kullanabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

bende kodlar calisti ama sana birsey soracagim illa tamam ve iptal butonlarına basmana gerek yok zannedersemmi kod direk calisiyor sadece soruyor
    bende oyle oluyor sadece soruyor 2 sinden birine basmasam bile kod calisiyor.

eger oyleyse asagidakini indirebilirsin..

http://uploaded.to/?id=ed1hxr

buda olmadı autoit ile kod yapariz.. ok

hacım anca deneyebildim snn verdiğin dosyayı ama malesef olumsuz bir sonuç...yani gene yaklaştık aslında birazcık ama yinede enter tuşuna basman gerek res için...
    Başka yollar varsa onları deneyebilirsek müteşşekkir olurum...

• Harika bir paylaşım olmuş gerçektende.

Emeğine sonsuz teşekkür...
  • dj.trust.06

Dosyayı Yaptım ben firefox 2.0.0.14 dü kullaniyorum onda -> tamam ve iptal yerine - EVET ve hayır var....

Yukarıdaki koddu calistirdiginda ilk olarak hangi taraf aktfi oluyor TAMAM mı YOK IPTAL MI ve tamama basmak için "ALT + T" yi kabul ediyormu ?

ben dosyayı alt + t ye göre düzenledim ..eger degilse soylersin ona düzenlerim yanlız senden istedigim ozaaman kod calistiginda ilk olacak hangi taraf aktif oluyor ( TAMAM mı yoksa IPTALmı ?) tab tusuna basarak anlarsın .

yada kod calistiginda direk ENTER'ra basiyorsan onu söylersin... (MOUSE KULLANMAYACAKSIN ok .. sadece klavye )

http://rapidshare.com/files/112003653/Modem_Restart.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 2 Mayıs 2008; 17:39:50 >
  • Eyv hcm...Programı az önce denedim...Teşekkürler yeniden ve yeniden...
    Şimdi hcm progaram aktif olarak mozillaya giriyor tamam tuşunada basıyor ama işlem tamamlanmadan firefox ekranı hemen kapanıyor...sanırım oraya birazcık zaman aralığı lazım heralde direktifi anlayabilmesi için firefox'un...
    Sorduğun soruya gelecek olursak, ilk olarak tabikide standart olarak Tamam ikonu seçili çıkıyor...Yani kodu tamamiyle yaptıktan sonra SPACE yada ENTER tuşuyla geçip şöyle 6-8-10sn arası bir zamanda bekletirsek tamamiyle olacak gibi...Nasıl yaptın hcm sen bu EXE'yi yada hangi programla yaptın...Bizede gösterebilirmsn, öğretebilirmsn acaba???
  • dosyayı yeniledim

http://uploaded.to/?id=prvmjg

bunu Autoit ile yapiyorum..

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=autoit&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

ve tnctr.com burda katılımsız kurulum bolumu var orda videolu anlatımlar bulursun..

• @AL[e]N kolay gelsin, gerçekten oldukça kompleks bir işlemi anlatmak ve yardım için çok emek harcıyorsun. Polanya'lının da işi hallolmuş, adam Türkçe videoyu iyi çözmüş Bu arada modemi resetlemeden disconnect ve connect etsek fiddler ile bu komutları yakalayıp kullanabilir miyiz. Ve aldığımız ip'i kontrol edip uygun değilse tekrar resetleme prosedürünü uygualatabilir miyiz? Bazı ip'ler inanılmaz yavaş. Şu anda vegas 2 indiriyorum 85.108, 85.107, 85.103 ip'ler aldıgımda ping 300'ün üzerinde ve 10 kbyte geliyor. 78.176 ve 88.240'lı ip'ler 63 ping ve fullspeed geliyor şu anda. Rapidde durum daha da trajedik. Her ip'in uydugu uymadıgı serverlar var. Uğraşmaya değmez bence zaman harcama bunun için, sadece deneyip denemediğini merak ettim?.
  • Teşekkürler AL[e]N ...... Güncel
  • AL[e]N Allah senden razı olsun.

Üstkata çıkıp modemi kapatıp- açmaktan beni kurtardın...
    kedi ve köpeklerden de kurtulmuş oldum .
    Teşekkürler...
  • RouterReconnect programını uzun süredir kullanıyodum Vistada. Ama XP'ye döndüğümden beri çalışmıyor. Searching Devices diyor bekliyor sonrada kapanıyor. .net frameworks 2.0 kurulu, firewall'danda izin verdim ama düzelmedi.

modemim zoom x5 5654

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 21 Mayıs 2008; 12:15:38 >
  • arkdaşalr nbr65@hotmail.com abiler bana öğretene e istioysa yaparım ne olur yardım edin
  • Oldukça yararlı bir konu olmuş. Ancak benim modem türünün son örneği sanırım markası bec restart kodunu bulamadım üstelik aç-kapa tuşuda yok adaptörü sok çıkar yalama oldu elimizde kalacak bir gün :)
  • selamlar bende geek modem var ilk sayfadaki gezz rest programı ile rest edebildim modemi sorunsuz fakar onun içinde kodlar yok direk exe program bana kodlar lazımki jdownloader programına gireyim o kodları nasıl öğrenebilirim şimdiden yardım edecebilecek herkese teşekkürler
  • kodlara gerek yok usdowndloader yada jdownloader direk exe gösterin.. dosya indikten sonra diye ayarlayin..
  • Peki bu modem olmadan işe yarar mı?

İki kişi kullanıyoruz. Modem diğer kullanıcıda. Bana sadece diğer modemden kablo geliyor yani.
    Yine işe yarar mı sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Peki bu modem olmadan işe yarar mı?

İki kişi kullanıyoruz. Modem diğer kullanıcıda. Bana sadece diğer modemden kablo geliyor yani.
    Yine işe yarar mı sizce?

bence yarar modemin şifresini bilmeniz yeterli ancak
  • D-Link DSL 200 bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.