Şimdi Ara

Modeminizin Restart Kodunu Bulun Video'lu -> YENILENDI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
52.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ifteri61

arkadaşlar reconnect dosyaları makinaya özeldir.birinin yaptıgı oburune uymaz.çünkü ie veya firefox kullanamak modem hersey farklılık gosterebiliyor.en dogrusu kendinize özel bir tane hazırlamaktır.ama kesınlıkle bu mouse hareketlerını kaydederek olmasın oda cok saglıklı değil.en iyisi klavye komutlarıyla bir tane hazırlayın cok daha dogru ve sorunsuz olur.ayrıyetten sitedeki modem resetleme clr dosyaları bendede calışmıyor.

klavye komutlarıyla nasıl hazırlayabiliriz
  • Şimdi ben modemin res kodunu falan buldum herşeyi hallettim.Fakat CrytptLoad programında AL[e]N in gösterdiğin şekilde ayar yaptım.Modeme res atıyo dosya indikten sonra fakat hemen diğer downloada geçiyo modem açılmadan bunu nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Benim modem asus, reset atmaya ihtiyaç duymuyorum ama usb olduğundan bağlantıyı kesip tekrar bağlanınca yeni ip atıyor.

+1907

usb modemler saolsun

Bu yazılanları okuyup bugün gittim usb modem aldım exadan ama bir türlü tanıtamadım asus 6000ug yi pcye işletim sistemi xp sp2 önce sürücü yükledim sonra taktım oda olmadı siz nasıl başardınız bu aygıtı tanıtmayı

• quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

Şimdi ben modemin res kodunu falan buldum herşeyi hallettim.Fakat CrytptLoad programında AL[e]N in gösterdiğin şekilde ayar yaptım.Modeme res atıyo dosya indikten sonra fakat hemen diğer downloada geçiyo modem açılmadan bunu nasıl düzeltebilirim?

max download değerini 1 yap ve 15-20 saniye de bekleme süresi verirsen sanırım düzelir.
    benim değerler cryptload da: similar downloads 1, part downloads 1.
  • Arkadaşlar sizden öyle bir modem tavsiyesi istiyorumki 10sn de ip resetliyiversin. Usb modem de olabilir. Sorunsuz olsun yeter.
  • inca-im 204 için yapabilen varmı denedim bitürlü olmuyor
  • slm "LINKSYS WAG54GP2 4 PORT ADSL2+ KABLOSUZ MODEM+VOIP " modemde olmuyor
    alttakini fiddler ile buldum yanlıs galiba ayrıca sizin ustte verdiğiniz koduda değiştirdim olmadı nasıl yapabilirim bunu

@echo off
    cwnd /HIDE @
    curl "http://7939:mavi@192.168.1.1/Reboot_validate.asp
    curl "http://7939:mavi@192.168.1.1/Reboot_validate.asp
    sleep 8000 rem pause in milli sec

@echo off
    cwnd /HIDE @
    curl "http://7939:mavi@192.168.1.1/Action?reboot_loc=2&id=5&cmdReboot=Reboot
    curl "http://7939:mavil@192.168.1.1/Action?reboot_loc=2&id=5&cmdReboot=Reboot
    sleep 8000 rem pause in milli sec

ikiside startlamıyor listede benim modem yok
  • Arkadaşlar ben imacros programı ile kendi .bat dosyamı yaptım.Cryptloada gösterdim. Cryptloadda El ile dediğimde modeme restart atıyor. .bat dosyama tıklayıncada resetleniyor zaten hiç bir sorun yok.
    Ama cryptload download bitince bu işlemi otomatik yapmıyor.15 dakika wait time çıkmışsa onu bekliyor.Niye olabilir bu? :(
    Yeniden bağlanmayla ilgili herşey seçili.Firewallarımda kapalı.
  • usdownloader kullanıyorum Cryptload hic kullanmadım usd'de zamanlayıcı bolumunde dosya indikten sonra su dosyayı calistir diyorum..

Cryptload 'dede boyle birsey vardir kesin .. onu yaptınmı?
  • kendiliğinden oldu nasıl olduysa simdi yapiyor.önceden majoru kullaniyordum.buna yeni basladik.ilerdede usd yide deneriz bakalım
  • Bilgiler çok işime yaradı, saol dostum.
  • Rica Ederim Onemli degil ..

Restart Kodu Cıkmayan modemlerde imacros'u kullanım sonuca gidebilirsiniz..
  • airties air 6271 yapıp deneyen var mı calısıyonu
  • dostum bi türlü yapamadım söylediklerini...
    fiddleri çalıştırdığımda reset atmaya gittiğimde reseti atttıktan sonra şu hatayı veriyor.

"[Fiddler] Connection to 192.168.1.1 failed.
    Exception Text: Bir yuva işlemi erişilemeyen bir ana makine için denendi 192.168.1.1:80 "

hatası veriyor. sonra fidlere baktığımda reset olan linkle alakalı bişey bulamadım bana yardımcı olursan sevinirim hocam,
    bende senin gibi usd kullanıyorum (1 yıldır) önceden reset işini jitbitle yapıyordum bugün ne ettiysem tam sürümünü kuramadım her zamanki cracları yükledim ama yinede deneme sürümü olarak algılıyor "pach" işlemi yapıldı demesine rağmen bana şu resetle ilgili bi çözüm verisen çok sevinecem, ille bi aksilik olacak ya benim kablolu modem cinsi verdiğin adreste yok (zyxel 600 prestige)
    yardımını bekliyorum...

BUda bir sene önce yaptığım downloadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperadoking -- 6 Mart 2009; 20:05:37 >

• Faydalı bir şeye benziyor, teşekkürler...
  • benim modem kablomodem netmaster cxc150 bunun modemin içine giriyoruz reset diye birşey yok nasıl olcak bu iş yardımmm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saki3885

benim modem kablomodem netmaster cxc150 bunun modemin içine giriyoruz reset diye birşey yok nasıl olcak bu iş yardımmm...

aynı şeyi sordum çözümü yok malesef.
  • hadiyaaa çözüm yok demek vayy anasınıı yaaa ne saçma bi modem bu yaaa arkasında reset düğmeside yokk ....fişini tak çıkar işin yoksa bozulacak sınırsız internet aldık herşeyi indirelim diyeeee amannn...
  • arkadaslar kablonet modem kulanıyorsanız onun bir bat dosyası verilmisti sadece kablonet kullananlar için forumda vardı ama bulamadım tekrar bir arayın

yada elinde oo dosya olan varsa upload etsin. bat veya bir exeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 25 Mart 2009; 11:21:07 >
  • hadibe gerçekmii çok süper olur varyaaaaa arkadaslar ben baktım bulamıyorummm bulan varsa bat dosyasını verirse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.