Şimdi Ara

Modern Combat 4: Zero Hour, Appstore'da yerini aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • El kadar cihazlarda bu grafiklere ulaşılmışken pc ler ve konsollarda enayi yerine konduğumuz açık.

• Herşey grafik değildir.Çoğu fps oyununda oynanış çok zor.Oynanışı iyi yapsınlarda grafik çok umrumda değil.

• @alper PS Vita almak bu devirde mantıklı. Tablet almak çok daha mantıklı açıkçası PS Vita almak yerine ya da Smart phone

@tekhakkınvar Hayır desteklemiyor maalesef. En az iPhone 4'ün olması lazım ama bu oyun iPad'e güzel özellikle iPhone'da oynanacak tarz bir oyun değil.

@cagataykoroglu Aynen öyle. Hoş daha tam konsolları yakalıyamadı ama 2,3 sene sonra şuan ki konsollar dan çok daha iyi hale gelecek. Geleceğin console u tabletler.
  • Hayırlı olsun aksam jb den akarız hakikaten guzel gözüküyor ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonlara güzel grafikli oyunlar yapıyorlarda telefonların bataryaları bu oyunlar için hala uygun değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

El kadar cihazlarda bu grafiklere ulaşılmışken pc ler ve konsollarda enayi yerine konduğumuz açık.

Konsollar 2006 yılı teknolojisi ve hala tas gibiler. PC ile kıyaslaman ayrı saka zaten. Fx5200 kullanıyorsun herhalde. yakında konsol vs pc değil mobil vs digerler olacak belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

El kadar cihazlarda bu grafiklere ulaşılmışken pc ler ve konsollarda enayi yerine konduğumuz açık.

Konsollar 2006 yılı teknolojisi ve hala tas gibiler. PC ile kıyaslaman ayrı saka zaten. Fx5200 kullanıyorsun herhalde. yakında konsol vs pc değil mobil vs digerler olacak belli.

Kurduğun cümlelerden pek bir şey anlaşılmıyor ama ben enerji tüketimi ve boyuttan bahsediyorum. Algın zayıf belli ama bari az düşün öyle yaz.
  • Ben ilk bakışı yaptım; öncelikle görevler akıcı bir şekile getirilmiş,online mod mapleri öyle böyle geliştirilmemiş tam istediğim gibi olmuş etrafta atlanmadık yer bırakmamışlar,birde adama yaklaşında direkt bıçak sallaya biliyoruz o çok iyi olmuş,ilk etkilendiklendiklerimden birisi ses efektleri oldu mükemmel yapmışlar birdek silah efektleri sanki aynı gibi geldi.

En önemli not=Zannediyorumki artık oyunda hack yok.1v1 ve ffa maçlarda hiç denk gelmedim.İnşallah çıkmaz.Hacksiz en azından emeğimizin hakkını alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

ben galaxy s3 de bitirmek uzereyim ya :)

dostum nasıl yükledin s3 'e ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Kurduğun cümlelerden pek bir şey anlaşılmıyor ama ben enerji tüketimi ve boyuttan bahsediyorum. Algın zayıf belli ama bari az düşün öyle yaz.

Kurdugum cümlelerde anlaşılmayacak bir sey yok. Kimin algısı zayıf belli. Vs = versus

PC ve Konsol oyunculuğu ölmez.

• Oyunda iPade'e retina desteği koymayı unutmuşlar heralde oynanış güzel ama grafik bakımından hayal kırıklığına uğradım

• Ben bitirdim bile.
  • arkadaslar 1.9gb bos alanım var ama yeterli hafıza yok diyor

• Açılışta hafif donuyor S3^te

• quote:

Orijinalden alıntı: rkn66

arkadaslar 1.9gb bos alanım var ama yeterli hafıza yok diyor

Oyun kurunca 2.0 gb oluyorda ondan.Siz 2.1 gb falan yer acin.

• ipad'de nasıl oynanış kolay mı, grafikler nova3'e göre ne kadar gelişmiş, ona göre redeem edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

ipad'de nasıl oynanış kolay mı, grafikler nova3'e göre ne kadar gelişmiş, ona göre redeem edeceğim

Grafikler nova 3 ün yanında halt yemiş yeni ipad de, hiç uğraşmamışlar retinayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

ipad'de nasıl oynanış kolay mı, grafikler nova3'e göre ne kadar gelişmiş, ona göre redeem edeceğim

Grafikler nova 3 ün yanında halt yemiş yeni ipad de, hiç uğraşmamışlar retinayla

Bekleyeyim o zaman nasilsa 1 dolara iner

• alınca oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperq10

ps vitada şu oyunu bile göremiyoruz.

keşke ps vita yerine ipod touch 5 alsaydın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.