Şimdi Ara

Modern Combat 4: Zero Hour, Play Store'dan Çekildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
       Mobil oyun sektörünün önemli yayıncı/yapımcılarından birisi olan Gameloft'un Modern Combat serisi, dördüncü oyunuyla geçtiğimiz günlerde iOS işletim sistemli cihazlar için çıkışını gerçekleştirdi. Android kullanıcıları tarafından da büyük merakla beklenen ve oynanış yapısı itibariyle mobil cihazların Call of Duty'si diyebileceğimiz Modern Combat 4: Zero Hour dün gece Google Play Store'daki yerini aldı ancak bir kaç saat içinde marketten geri çekildi.

Daha önce Android için ertelenen yapım anlaşılan halen bu platformda sorun çıkarıyor. Zira oyunu indirmek isteyen oyuncular indirmeyi tamamlayamıyor. Gameloft ise sorunu kısa sürede düzelteceklerini bildirdi.

• ben indirdim oynuyorum (İOS)
  • bu oyunun 2 si var bende ama konsolda fps nasıl olmuyorsa ceptede hiç olmuyor oynamak çok zor aslında tam pc oyunu olacak cinsten ama adamlarınd erdi para

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Borderlands Leg. almıştım tüh be bunu görseydim alırdım bu ay bayaa kartlara yüklendim Gta Vice City, NFSMW felan derken ekstre dağ gibi gelecek hesap kesim tarihi geçsin sonra bakarız listeme ekledim :)

• neyse dayamadım aldım Allah sonumu hayır eylesin :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.