Şimdi Ara

Modern Combat 5, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama içi satın alım yok diyorsunuz da mc4 de vardı da ne oldu? Mc4 hala en iyi modern combat oyunudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyattt yakıyo...
  • aynenn
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sistemi yanlış buluyorum,dediğim şeyleri fifa 14 için de belirtmiştim,parası neyse 1 kere de bırakalım sonra oyunu açtığımda alışveriş sepeti görmeyeyim istiyorum onun dışında bir eleştirim yok,haksız rekabet oluyor vesaire diyecek kadar oyunla iç içe olmadım zaten online modu MC3-4 de en fazla 20 dk oynamışımdır.
  • Fifadaki olay hakkındaki yorumunuz şahsen haklı olabilir ben şundan bahsetmek istiyorum oyun içi satın alım ekstra üstünlük sağlamıyorsa bence sıkıntı yoktur. Hatta geliştirici için yararlıdır da daha iyi oyunlar yapabilmesi için. Çoluk çocuk olayı varsa o sıkıntı oluyor o zamanda uygulama içi satın alımda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Tabi öyle zaten oyunları 15 lira ya satıyorsun,isteyene farklı bir silahı ücreti ile verebilirsin ve bu ezici bir üstünlük sağlamıyorsa hiç bir problem olmaz,çocuklar için parola sistemleri vesaire geliştirildi neyse ki hem Droid hem iOs tarafında bilinçli kullanıcılar rahat ediyor riskleri azaltıyor..

• Büyük oyunlarda üstünlük sağlamıyor genelde süreci hızlandırıyor mc4 de kredi satın alabiliyordunuz böylece hem hızlıca level atlamış oluyor hem de istediği silahı direk açmaya yardımcı oluyor. 10 dk da bu hale geliyor oyuncu, diğer türlü 10 saat 20 saat oynayıp bu duruma geliyor oyuncu bu da bir üstünlük sağlamıyor.

Teşekkür ederim bilgi için demek ki oyundan alınan zevki arttıran bir durum oluşuyor,mobilde fps oynayabilsem kafaya takar bu işi yapardım, en iyi olmayı isterim online oyunlarda da ama olmuyor dokunmatikte o iş.

• Alışma meselesi aslında ben de konsolda nasıl oynuyorlar hayal bile edemiyorum. Bir ara konsola da başlayacağım ama bakalım ne zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Uygulama içi satın alım yok diyorsunuz da mc4 de vardı da ne oldu? Mc4 hala en iyi modern combat oyunudur.

cok haklisiniz hocam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunu oynuyordum fakat çoklu oyuncuya girdihim zaman her seferinde internet baglanti hatasi diyor ve internete baktigimda ful oluyor yani internette bi sikinti yok çünkü yanindaki arkadaslarim oynuyor online ben anlamdik bana yardimci olurmusunuz telefonum huavai

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

o fiyat ne la öyle

• Hava desteeği nasıl yapılır aciiiiil

• biçakı nasıl kulanıyoruz biçak nasıl kulanılır lutfen cevaplayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.