Şimdi Ara

Modern tuşlu telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben günümüz şartlarındaki uygulamarın çoğunu çalıştırabilecek, dokunmatik olmayan, tuşları olan telefon arıyorum.

Örneğin zamanında walkman telefonlar çok hoştu, kayar kapaklılar hele... Bu tarz bir telefon arıyorum. Müzikleri kolayca değiştirebilceğim, kamerası çok iyi olmasa da iyi çeken(defter notları en azından), haritası, takvimi, not defteri, e-posta, youtube, radyo, facebook, mp3 çalar, internet tarayıcısı, whatsapp, sözlüğü olan, iett ototbüs saatleri, ibb trafik gibi uygulamarı da çalıştırabilen bir telefon.

Şuan kullandığım telefon Turkcell T20, tamam her programı yükleyebiliyorum ama telefon çok kasıyor, ve şarjı 6 saatte bitiyor... Ve ben dokunmatik sevmiyorum! Bu yüzden en az 1000 tl gibi bir ücret vermem lazım ki adam akıllı bir dokunmatik telefonum olsun! Maalesef öğrenciyken çok zor :( Ama tuşlu telefonlar dokunmatik kadar masraflı değil ve yine de idare edebiliyor.

Benim aklıma Nokia 515 geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?
     Modern tuşlu telefon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSeKu3 -- 16 Aralık 2013; 19:31:10 >

• Nokia 515 çok pahalı bence w900i temiz bulursanız alın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w900i çok eski blackberry 9320 bakabilirsin q klavye istemezsen hiç düşünmeden nokia 515 yerine Samsung s5610k al
  • Nokia 301 e bir bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.