Şimdi Ara

Modern Warfare 2 , Aral'da tekrar stokta.Çok ucuz ;) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

rus keyi 35 lira

30 Liralıklar Rusça oluyor, 60 Liraya ise İngilizce key satanlar var.
  • Oyunu zaten multi oynucaz, rusca olması oynamaya engel mi ? bi tane rus keyi almayı düşünüyorum bu aralar.
  • Ben 3. gününde (çıktığı) 90'a almıştım, oha.
  • ben aldım rus keyi oynuyorum hiçte sorun olmadı, rusça olması çokta mühim değil multide
  • İlginizi çekerse şu konuda ilanım mevcuttur

http://forum.donanimhaber.com/m_38878591/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Russian key 4ever
  • Aral yine konuşturuyor kendini... Keşke şu oyunları Tiglon getirse Türkiye'ye...
    Bu arada 1-2 ay önce 40 TL'ye ikinci el olarak almıştım. Profil sıfırlama da var. Ha sıfır almışsınız ha ikinci el farkı yok.
  • Offf bende fiyat düşdü sandım sanırım oyunda bayağı hile hurda yapan oyuncular var o yüzden bu kadar para vermek yazık olur düşüncesindeyim..
  • gecen senenin aralık ayında vatan bilgisayarın sayfasında sipariş takibe almıstım oyunu dün mail gelmiş ürün stoklarımızda diye 110 tl ye :S iyiki beklememisim ocak ayında 90 tl ye astoria elektroworld deki son oyunu almıstım :) bunlarda indirim yerine bindirim yapıyorlar harbiden
  • Ben hep diyorum iw pc yi hiç sallamıyor, adamların odak noktası konsollar, esas parayı ordan kaldırıyorlar, pc onlar için çerez parası. O yuzden hile varmış dedicated server yokmus, pingler berbatmış , bunların hiçbiri adamların umrunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

İnternette İngilizce versiyonu 40,99$ almıyanı dövüyorlar. Aral getirttiği oyunlardan biraz kendi kar marjını düşürse çok iyi olur.

link falan varmı elinizde 41$ sa alıcam
  • arkadaşlar ben pc için cod mw2'mi satıyorum steam hesabımla beraber tabiki 63 leveldayım isteyen arkadaşla kadıköyde buluşup halledebiliriz fiyat pazarlıksız 50 liradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrocław -- 5 Nisan 2010; 18:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

İnternette İngilizce versiyonu 40,99$ almıyanı dövüyorlar. Aral getirttiği oyunlardan biraz kendi kar marjını düşürse çok iyi olur.

41 Dolara kutulu mu yoksa key satışı mı? Key satışıysa forumda ingilizceyi 60 TL'ye satan arkadaşlar var. Kutulu olmaz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

quote:

41 Dolara kutulu mu yoksa key satışı mı? Key satışıysa forumda ingilizceyi 60 TL'ye satan arkadaşlar var. Kutulu olmaz heralde.

Orjinal kutulu, prestige 3 level 70 , kill/death oranı 1 den daha fazla olan prestijli hesabımı Grid araba yarışıyla birlikte Ankara için elden 70 tl 'ye satıyorum, ilgilenirsen daha detaylı olarak referanslı ilanımdan bakabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_38925778/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38925778

• quote:

Orijinalden alıntı: skorm

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

quote:

Orjinal kutulu, prestige 3 level 70 , kill/death oranı 1 den daha fazla olan prestijli hesabımı Grid araba yarışıyla birlikte Ankara için elden 70 tl 'ye satıyorum, ilgilenirsen daha detaylı olarak referanslı ilanımdan bakabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_38925778/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38925778

Sağol oyunu almaya niyetim yok, almak istesem bile steam hesabım mevcut ikinci bir steam hesabına gerek yok. O yüzden key şeklinde alırım.

• en son ne olur fiyat
  • Oyunu ilk çıktığında almıştım çoktandır oynamıyorum.
    İsteyen olursa 60 TL. ye satabilirim. (İst. Avr. yakası)
    Oyun Kutulu.
  • Rusça CD Key'ler 35 TL, İngilizce 60 TL iken Steam hesaplarına pek rağbet olacağını düşünmüyorum. Güzel oyun, dursun bir kenarda neden satıyorsunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Rusça CD Key'ler 35 TL, İngilizce 60 TL iken Steam hesaplarına pek rağbet olacağını düşünmüyorum. Güzel oyun, dursun bir kenarda neden satıyorsunuz ki?

Birincisi ilanımda belirttim gerçi oyun oynadığım laptopın çalınmasından ötürü, diğer neden ise işe başlıcam yakında o yüzden vakit bulcağımı sanmıyorum, Soruna kendi adıma cevap vermem gerekirse; kendim oyun alcak olsam steam üzerinden indirme derdindense elimde mevcut olan orjinal oyunu yüklemeyi tercih ederim, kotalı internet kullananlar için çok büyük avantaj olur bu. Cd key satışlarının (bloke olabilirmi olmaz mı) nasıl olduğunu bilmiyorum ama bana güvenilir gibi gelmiyo...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.