Şimdi Ara

Modern Warfare 3 Ghost Açıkça Görüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=wJB4O0sdThc&feature=related

1:40'ta herşey açıkça gözüküyor. Ghost kötü falan değil bu arada... Simon Riley.... Gözlüklü.Maskeli.Arka taraftan telsiz teli fışkıran tek karakter kim ? Ghost yani SİMON RİLEY "MW3 Reveal tanıtımından alıntıdır."
    Ayrıca Modern Warfare 2 Loose Ends bölümünde.Yandıktan sonra noclip ile baktığımızda gözünü kırpıyor. Belkide kötü adamdır General Shepherd onu yakmadı ajanım diye sonra pıssst. Ghost gitti... :

• harcanmayı haketmeyecek derecede kaliteli bir karakterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgrand

http://www.youtube.com/watch?v=wJB4O0sdThc&feature=related

1:40'ta herşey açıkça gözüküyor. Ghost kötü falan değil bu arada... Simon Riley.... Gözlüklü.Maskeli.Arka taraftan telsiz teli fışkıran tek karakter kim ? Ghost yani SİMON RİLEY "MW3 Reveal tanıtımından alıntıdır."
    Ayrıca Modern Warfare 2 Loose Ends bölümünde.Yandıktan sonra noclip ile baktığımızda gözünü kırpıyor. Belkide kötü adamdır General Shepherd onu yakmadı ajanım diye sonra pıssst. Ghost gitti... :

Benziyor ama yüzünde kendi maskesi değil gaz maskesi var gibi duruyor

• Maskesizde olsa ne farkederki ?
  • Yok artık. Bu kadarıda olamaz. Adamı açıkca vurdu. Sonra yakdı. Böyle bir saçmalığın olmaması gerek.
  • ayrıca sonrada diyodu işte price they're dead soap. shepherd betrayed us. bu ne demek 2side öldü. ghost hakkında pek fazla umutlanmayın derim.
  • Ozaman Gaz Buda kavak yellerine döndü ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ghost öldü heveslenmeyin :S
  • Ghost hortladı mı?
  • Ghost değil o videonun başındaki rus askerler ile aynı kaskı takıyor töbe töbe nasıl ghost olacak adam öldü bir kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

Ghost değil o videonun başındaki rus askerler ile aynı kaskı takıyor töbe töbe nasıl ghost olacak adam öldü bir kere

Ona bakarsak call of duty 2'den bu yana captan price 9563456456 yaşında olmalıydı ama hala aynı yaşta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Ghost değil o videonun başındaki rus askerler ile aynı kaskı takıyor töbe töbe nasıl ghost olacak adam öldü bir kere

Ona bakarsak call of duty 2'den bu yana captan price 9563456456 yaşında olmalıydı ama hala aynı yaşta.

Abi iyi misin Call of Duty 2'deki Captain Price 4'dekinin dedesi yeni mi öğrendin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Abi iyi misin Call of Duty 2'deki Captain Price 4'dekinin dedesi yeni mi öğrendin ?

Valla mı la? Yeminle bilmiyordum, neyse iyi oldu, birazcık fail olduk ama ossun.

• 44 magnum onun bağırsaklarını deşmiş olması lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-F-K

44 magnum onun bağırsaklarını deşmiş olması lazımdı

Videonun başındaki rus askerlerin kaskına bak abi aynısı,ghost öldü gitti kabullenin artık
  • Gaz = Ghost

Buna adım gibi eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex DeLarge

Gaz = Ghost

Buna adım gibi eminim.

Hayır.Ghost'un gerçek adı Simon Riley.Hatta Amerika'da çizgi romanı çıktı ama Türkiye'ye gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959295B3B -- 10 Ağustos 2011; 0:05:27 >
  • quote:

quote:

Gaz = Ghost

Buna adım gibi eminim.

Hayır.Ghost'un gerçek adı Simon Riley.Hatta Amerika'da çizgi romanı çıktı ama Türkiye'ye gelmedi.

Bunu bilmiyordum. Ama hep şunu düşündüm. Gaz kurşunu kafatasından yemişti. Geçirdiği bir operasyonla maske takıldı ve geri döndü. Ki seslendiren aynı kişi olması da beni bu düşünceye itti. Ayrıca Gaz'ın ekipteki rolüyle Ghostun ki hemen hemen aynı.
  • quote:

quote:

quote:

Gaz = Ghost

Buna adım gibi eminim.

Bunu bilmiyordum. Ama hep şunu düşündüm. Gaz kurşunu kafatasından yemişti. Geçirdiği bir operasyonla maske takıldı ve geri döndü. Ki seslendiren aynı kişi olması da beni bu düşünceye itti. Ayrıca Gaz'ın ekipteki rolüyle Ghostun ki hemen hemen aynı.

Evet youtubede bir videoda da aslında gazın kafasına değilde de ensesine kurşun yediği görülüyordu ama Ghost apayrı bir karakter.Malesef o da öldü mw3'de ne olcak acaba

• Açıkcamı?
    Git Kavanozun dibini tak gözüne.
    Ayrıca gazdan etkilenmemek için maske takmış bir asker olamazmı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.