Bildirim
modern warfare 3 multiplayer sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başka hesapta dene -
denedim onuda yine olmadı -
nat type ile ilgili olabilirmi acaba ? -
modemin markası modelı nedir bide nat type ne yazıyor soylermısın -
Off bari şu Nat Type sorununu çözselermiş ya. -
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
Off bari şu Nat Type sorununu çözselermiş ya.
[/quot
type open onu kendın halledebılyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-riley -- 9 Kasım 2011; 11:33:47 > -
Orijinalden alıntı: ghost-riley
[/quot
Hocam Black Ops'ta Moderate idi, arkadaşlarımla düzgün bir oyun oynayamadım gram zevk alamadım oyundan. Partiye girebilsek oyun içinde sesler gitmiyodu falan. Bunlar yok mu yani? -
Orijinalden alıntı: ghost-riley
[/quot
Hocam Black Ops'ta Moderate idi, arkadaşlarımla düzgün bir oyun oynayamadım gram zevk alamadım oyundan. Partiye girebilsek oyun içinde sesler gitmiyodu falan. Bunlar yok mu yani?
walla bende nat type open ama cızırtı yapıyor duzgun konuşmalar duzgun gelmıyor oyunlarda sorun yokta konusmalar hep cızırtılı cozemedım ne oldugnu o nat type la ılgılı degıl bence başka bı ayarı war bence cızırtıyı bı turlu cozemedım arkadasımla hep cızırtılı konusuyorum -
Sorun sadece o değil arkdaşlar.Xbox'ta multi de sadece Türkleri bulmasıda bi sorun. -
quote:
Orijinalden alıntı: EnigmA93
Sorun sadece o değil arkdaşlar.Xbox'ta multi de sadece Türkleri bulmasıda bi sorun.
o niye sorun olsun anlamadım ancak haklısın ps3 tede bi serverda 3-4 türk oluyor bence bu iyi bi şey -
harun online bağlantı sorununa çözüm buldun mu?
aynı sorun bende de var
psn e bağlanmakta sorun yok
single player oynanıyor
multiplayer menüye giriyor
ama play online a girdiğimde bağlanmıyor -
merhaba aynı sorunu bende yaşıyordum çaresini buldum hemen giriyorum yapmanız gerekenler
psnden giriyorsanız modem ayarlarından upn devre dışı yapıp sonra psn networkdende upn kapatmanız gerekiyor kesin giriyorsunuz hesapla alakası yokdur -
teşekkürler
benim şuan bulduğum çözüm
evdeki eski modemi bağladım
sorunsuzca online oyuna girdim
senin çözümünüde denerim -
arkadasım modem ayarlarından upn devre dışı ve psn den de upn devre dışı nasıl yapabilirim açıklarsan sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X