Şimdi Ara

Modern Warfare 3 |Nat Type: OPEN |Yapma Ve Ping Çözümü. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
10.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Zyxel P660 serisi modemde herşeyi denememe rağmen o NAT'ı bir türlü open yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

quote:

Orijinalden alıntı: gD

Yapmadığım iş kalmadı ama. Port açmayı denedim, firewall kapattım, dmz etkinleştirdim. Config dosyasındaki r_multigpu kısmını bile 1 yaptım. İnternette ne kadar çözüm varsa hepsini yaptım ama hala bağlanamıyor.

Modemim AirTies RT 206

Dostum seninkiyle benimki ayni modem asagiya yaziyorum cozumunu.

Bilgisayarinin internet ayarini otomatik yap kaydet snra bilgisayarinin ip sini modem sayfasindaki dmz ye gir kaydet baska butun modem ayarlarin klasik ayarlarinda kalsin

Yaptım zaten bunu ama birşey değişmedi. RT 206 modeminin farklı modelleri var. Benim ki Airties RT 206v2TT.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Ben Zyxel P660 serisi modemde herşeyi denememe rağmen o NAT'ı bir türlü open yapamadım.

Eğer benim gibi ttnet'den aldıysan zyxel müşteri hizmetlerini arayıp konuşman lazım. O adamlar yardımcı olucak bi dosya vericekler sana.
  • cnet car854 modem ıcın nasıl acabılırız

Modern Warfare 3 |Nat Type: OPEN |Yapma Ve Ping Çözümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

geçen hafta modemi mi hard reset'lemek zorunda kaldım ve tüm port ayarlarım gitti. Ardından nat ve upnp seçneklerini aktif hale getirdim, herhnagi bir port girmedim sonuç

nat:open

bu upnp olayını çözün derim yapamayanlar için...

Ares hocamında dediği gibi yaptığınızda open olması gerekiyor bende çalıştı teşekkürler.
  • port açmaktan anlamam airties 5340 modem kullanıyorum .benim modeme benzer arayüzdeki gibi ayarları yapmaya çalıştım.BURADAN YAPMAYA ÇALIŞTIM

kırmızıyla işaretlediğim yerleri nasıl ayrı ayrı düzenleyebilirim ilk mesajdaki gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

port açmaktan anlamam airties 5340 modem kullanıyorum .benim modeme benzer arayüzdeki gibi ayarları yapmaya çalıştım.BURADAN YAPMAYA ÇALIŞTIM

kırmızıyla işaretlediğim yerleri nasıl ayrı ayrı düzenleyebilirim ilk mesajdaki gibi?

Ares adlı üyenin dediği gibi UPNP devre dışı bırakınca sorun çözüldü port açmaya gerek kalmadı

• port açınca nat type open oldu işe yaradı ama şu upnp olayını anlamadım port kapalı iken upnp devre dışı ve aktifken bende nat type moderated oldu düzelmedi ama port açınca düzeldi teşekürler.
  • Port açınca olmuyorsa modem dmz açarsanız her oyunda open olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.