Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi spotlsrda Edition olmuyo diye biliyorum ilk normal oyun geliyor IW yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadığımız oyun sadece solo değil miydi?
    Yeni gelen update ile solo oyuna multiplayer özelliği mi eklendi/eklenecek?
    Geçen ay mw+cod 130gb olacak ve entegre olacak diye bir açıklama yapılmıştı, eğer entegre olacaksa yani ayrı ayrı indirilemeyecek ise bu gelen update nedir?
    Eğer bu update ile multi özelliği gelecekse önceden yapılan açıklamanın anlamı nedir?
    Millet nasıl erkenden multiye girebilmiş, sanırım ellerinde disc geçmiştir, değil mi?

Haydi herkes bildiğini okuduğunu aktarsın :)
  • Update ten sonra Multiplayer gelmiş. Ps4 community özelliğinden oynayanların lobby sine join yapıp girenler varmış. Update i yapan denesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: kabune

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Server'ları açmışlar gece. Canlı yayınlar var anladığım kadarı ile ilk bağlananlardan sonra bağlantı geri kapanmış şu an ilk bağlananlar hala oynuyor ve eğer psn listenizde bağlanmış tanıdık biri varsa join yapıp sizde online'a bağlanıp oynayabiliyorsunuz

Yahu ne tuhaf tuhaf işler yapıyor bu firmalar;anlamıyorum. Şimdi dün akşam girebilenler bundan sonra oynayabilecek;giremeyenler 4 kasım mı beklicek.
    Bari kalabalık psn listemin akşama bir faydası olsun da girebilen üzerinden join olabileyim. Düştüğümüz hallere bak

Girenler oyunu kapatırsa onlarda giremez bir daha. Adamlar server'a bağlantıyı kesmişler ama server'ı kapatmamışlar o kısa sürede bağlananlar hala oynuyor.

https://www.twitch.tv/mlgtuckerr

Yayını yarım saattir seyrediyorum, twitch üzerinden isteyene davet yolluyor, kendi aralarında maç yapıyorlar.

Streamden kaynaklı görüntü kalitesi vasat, ancak oyunun dinamik menüsü hoşuma gitti, geri kalan her şey on yıl önce bıraktığımız gibi.

Umarım şu oyunu oynamak için 8gb update yeterli olur. Eğer öyleyse bizde akşam kendi aramızda özel maç yapabiliriz.

Akşam oynamak isteyen eklesin; PSN: MrBeyaz

• Oynayanlardan bırıyle arkadaş oldum oturumuna katıldın ve oyundayım ✌✌

• Playlıst unavaılable yazıyor gırmıyor kendı aramızda prıvate macmı yapmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeagle_x -- 31 Ekim 2016; 14:06:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle_x

Oynayanlardan bırıyle arkadaş oldum oturumuna katıldın ve oyundayım ✌✌

Nasıl oyun kardeşim o eski tad varmı yada dahamı güzel?

• Olmuş olmuş onlıne dolu gıremıuorum bothlarla kapışıyorum su an 😂✌

• beyler bunu nasıl inidiricez yukarda deluxe falan bişeyler yazıyor ama anlamadım ben bütün cod serilerini aldım bunu nasıl indircez şimdi
  • Standart sürümde sadece yenı cod ıw var dıger sürümlerde mwr var standart sürüm harıc Alman gerek sonra oyunu ındıreceksın yaklaşık 50 gb oldu

• Birbirimizi ekleyelim online giremesek bile private yaparız

• Onlıne oynayamadım hıc ya dolu oluyor ya host hatası yada ekranda donup kalıyor psn black_eagle_x

• Multi giren varsa join olmak isterim beyler varmı şu an multi de olan?
    Edit:
    Private yapmak isteyen varsa private aça bilecek şeklde girdim server a. İsteyen olursa eklesin xaviesta8734 fifaya geçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 31 Ekim 2016; 19:14:33 >
  • Onlıne oynamadık private takılıyoruz su an

• Ya beyler ben multiplayer kısmına giriyorum. Ama priveta maça falan x tuşuna basınca hiç tepki falan vermiyor. Private oynamak istiyorum ama o da olmuyor. Nasıl iş bu ya

• Sanırım prıvate olayınıda kapadılar 1 saat önce oynuyorduk

• Sanırım açtılar online'ı ama serverları deniyoruz çıkana kadar tam performans beklemeyin demişler kısaca çaktırmadan oynayın 2-3 erken diyorlar.

• Ayarlar/Ağ Bağlantılarından interneti kapatıp oyuna girin, multiplayer butonu aktif oluyor. Daha sonra tekrar ağ ayarlarından interneti aktif edin. Bu şekilde multiplayer oynanıyor. Kimsenin davet etmesine gerek yok.

• Bağlantı problemleri olacak yıne gıbı su an bende

• Oyun harika 10 yıl aradan sonra çok özlemişim.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.