Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF1'i ilk gördüğümde bende çoğu insan gibi bu sene BF1 oynucaz heralde dedim ama yok arkadaş MW ayrı bi durum özellikle BF1 open betayı oynayınca anladım. Boots on the ground diyosak MW'yi alıcaz.
  • RogueAgent kullanıcısına yanıt
    Alacağızda şu beş para etmez yeni oyun olmadan alabilirsek süper olacak.

• armadillo dalagı kullanıcısına yanıt
    Valla 2 ay gecmis mesajinizdan, ben de uyuzdum ama betayi da oynadim icim rahat. BF1 gumbur gumbur geliyor

MWR gercekten muthis duruyor, cok ozledik de sirf su IW ile arada "kakitma" cabalarindan oturu almayi dusunmuyorum. Gerci adamlar da hakli, satislarini olumsuz etkiler ayri ayri cikarmalari farkindalar. Gaza gelip almamak icin zor tutacagim kendimi anlasildi
  • insom kullanıcısına yanıt
    Benimde pek hoşuma gitmiyo aslında zorla Legacy Edition almak. Detaylar tam belli mi bilmiyorum ama eğer sadece kodu girip download yapınca oynanabilirse G2A'de filan sadece MW kodu satarlar oradan da alabiliriz.
  • Call of Duty markasının çatısı altında 3 tane ana firma var Infinity Ward,Sledgehammer ve Treyarch.Böyle birşeyin olması çok kolay görünmüyor ama keşke Raven Software'e MWR'de gösterdikleri başarıdan dolayı Modern Warfare serisini emanet etseler ve onlarda MW4 üzerinde çalışsa böylece 3 firma uçmalı zıplamalı oyun yaparken Raven'da klasik stile odaklanmış olur Modern Warfare Remastered duyurulduğunda ben bu kadar baştan aşağı yenileyeceklerini hiç düşünmedim adamlar oyunu baştan yapar gibi emek harcamışlar.Raven Software aslında çok yetenekli ve orijinal fikirleri olan bir firmaydı sonradan CoD'un yardımcı yapımcısı olarak kaldılar en son kendi başlarına Singularityi yapmışlardı.
  • Yanında çöp bir oyun olacak ne yazıkki.Daha bu COD'a para verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofcomputer15 -- 1 Eylül 2016; 1:17:33 >
  • MW2 benim icin efsane bir fps dir. Bunu oynamadım ama oynayanlar MW2 den bile güzel olduğunu söylerler. MW2 kadar bile olsa çok uzun süre o 10 mapte saatlerce oynarım ben bu remastred ı. İsterlerse yanında çöp değil kanalizasyon versinler. Nerde hangi oyunda var eski oyunların tadı. Özellikle seri çıkan fps oyunlarda ciddi düşüş olduğu bu dönemde ilaç gibi gelir valla.
    Tek güvenmediğim bu firmanın geçmişte güzel olan oyunu da bozabileceği.
    Onu da yarın gameplayden anlarız biraz. Bir de beta süreci olursa çok iyi olurdu.

• Yarin Los Angeles'da COD XP fuari basliyor. Onda kesin bir gameplay videosu gosterilir. Gamescomdan cok her aciklamayi ona sakladilar.
  • Cod İW'ın multi videoları henüz gösterilmeden çöp demek biraz saçma olur. Belkide çok sevilecek bir multisi gelecek bilemezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MW2 ve MW3'ü oynayıp ilk oyunu oynamamıştım. Merakla bekliyorum ama umarım ayrı da satarlar..
  • Cod a Black ops 1 ile başladım mw 2 yi atladık bu oyunu internet kafelerde abilerimiz oynarken izlerdim pc de beceremediğim için izlerdim
    İzlemesi bile zevkliydi
    Bende yaninda uçmalı zıplamalıyı almak zorunda olsam bile alacam efsaneyi

• Cod serisinin en efsane oyunu. MP'si güzel olursa BF1'in yanında güzel gider

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MWR'yi ayrı satmayı düşünmediklerini açıkladılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Tüh be. Biz bakana kadar telif hakkı yemiş video.

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Tüh be. Biz bakana kadar telif hakkı yemiş video.

youtube'dan arat bak devamlı yenileri upload ediliyor, arama kriterini "son eklenen" yap.
  • Activision kadar rezalet firma bu oyun kadarda çöp bir seri şuan yok.

• Beyler bu konu aşağılarda anlaşılan yaş ortalaması duşuk forumun o belli oldu :)
    Vardıyama uymuyor bu akşamki twitch yayını inşallah youtube a atarlar multi videoları inı

• Bu oyun hariç dimi hocam
    Yani bu konu altında yazmışsın da iw ve bo3 den bahsediyorsan haklı olabilirsin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.