En son haziran ayında başında olmuştum aşıyı antikor seviyemi de paylaşmıştım .. Son günlerde bazı karmaşık detaylar ortaya çıktı (içeriği değişmeyen aynı aşı varyantlara etkisi tartışılır oldu aklımda soru işareti oluşturdu güya normal grip aşıları her yıl güncellenirdi ama covid aşıları güncel değil sanırım delta,mu vs) Bazı durumlarda kendime prensip kararı aldım esas konu doğru yoldamıyım değilmiyim? Aklıma 3,doz aşılarda en büyük hata antikor seviyesine bakılmaksızın dayatma problemi yaşanacağı konusunda olacağını düşünüyorum Şimdi ben haziran ayına baz alınca en erken 8 ayın sonunda ocak-şubat antikor seviyeme bakacağım dedikleri gibi düşme olacak mı aynı mı olacağı konusunda şüpheliyim Mrna aşıları kalıcı antikor seviyesini koruyacağı konusunda aklımda kalmıştı en büyük soruşturmayı ocak-şubat ayında burada paylaşacağım antikor seviyesini burada hep beraber tartışabiliriz Dediğin gibi var olan koruyuculuğu devam eden antikor üstüne aşı olmanın anlamı yok bence.) Yoksa antikor üstüne ilave doz aşı olmakla bir art niyet ararım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 20 Eylül 2021; 19:46:46 > |
Bildirim