Yalnız bu biraz geçimsiz bir arkadaştı milli takım zamanında...Song lada kapışmıştı bir ara.. hatırlayalım;
The player, however, said that his problems started when he criticised the Schafer's tactics in the game against Egypt.
"Rigobert Song and the coach (Schaefer) work together to impose incompetent players in the team," he said.
Mbami's comments seem to confirm the rumours that some players are not happy with Schafer and Song, despite recent denials from the football association of such a rift.
Ribery yede bu kim demiştik ama adam coşturmuştu.Bari sonu onun gibi olmasın
Tabi daha kesinlik yok ama bakalım
Beyler bu olay kesın mı kafa falan yapmıyosunuz dımı? Malum bu aralar coluk cocuk cogaldı sıtede..
Aldıysak iyi transfer benden söylemesi...
quote:
Orjinalden alıntı: tuncerug
Beyler bu olay kesın mı kafa falan yapmıyosunuz dımı? Malum bu aralar coluk cocuk cogaldı sıtede..
%99 tamam
quote:
Orjinalden alıntı: adapazarıcilekroom
quote:
Orjinalden alıntı: tuncerug
%99 tamam
yaw kardeş söle sende kimden duydunu...
Bahsedilen resim uA forumlarında bazı üyelerde var. Güvenilir üyelere kendi aralarında özel mesaj atarak iletmişler. Anladığım kadarıyla oyuncu üzerine GS forması giymiş yanında da bir yöneticimizin olduğu bir resimmiş. Ve yine yanlış anlamadıysam Adnan Sezgin tarafından uA formundaki bir üyenin babasına (Adnan Sezgin'in arkadaşıymış) telefondan gönderilmiş. Ben de resimi görmedim ama konu sanırım baya bir ciddi. uA forumunda konu 40. sayfayı aşmış durumda. Genelde oranın Mod'ları "falanca yöneticinden duydum şunu alıyormuşuz" gibilerinden ayrı açılan konuları çoğunlukla yalan çıkıyor diye hemen kilitleyip kaldırıyor ama bunu kapatmamışlar. Sanırım "fiorex" takma isimli üye ÖM'den attığı resimle herkesi ikna etmiş durumda.
Ayrıca uA forumunda {Fast4U} takma isimli Mod olan kişi sürekli transferin kesin bittiğini ve bunu bir yöneticiyle konuşurak da teyit ettirdiğini söylüyor. Hayırlısı yarın ya da öbür gün belki basından da bu haberi duyarız artık. uA forumu takip ederek öğrenebildiklerim şimdilik bu kadar.
Hoobastank
@Hoobastank Ultraslandaki linki versende baksak fena olmaz yani
Şaka farklı boyutlara geldi sanırım :( Bakalım basın bunu yuttu mu yutmadı mı ben asıl onu merak ediyorum.
fotomaçı bekleyin yarın
quote:
Orjinalden alıntı: Hoobastank
Şaka farklı boyutlara geldi sanırım :( Bakalım basın bunu yuttu mu yutmadı mı ben asıl onu merak ediyorum.
ya itiraf ediyim benim haberim yokdu bu şakadan ve bende yuttum ksura bakmayın arkadaşlar m'bami gs de falan değil ayrıca böle saçma bi şakayı yapanlarda beni ve benim gibileri üzdükleri için umarım rahatlardır. yarın hangi gazete manşet atıcak diye de merak etmiyo değilim
40 yılın başı bi transfer yapıyodunuz o da şaka mıymış tüh beee... neyse şakacıktan da olsa içinize bi sevinç doğmuştur 1 günlüğüne...
rofl bende iyi kötü kör topal birini aldık diyodum oda bizimkileirn arasında yaptıkları bir şaka çıktı. artık taraftarlar bile hayali transferler yaparak kendini avutuyor bunu basın yutsa ne olur yutmasa ne olur gs hiç bu kadar acınacak bir duruma düşmemeişti koskoca camiamızı bu duruma düşüren aciz yönetim utansın!!
arkadaşlar zaten canımız sıkkın,lütfen bir de bu tür şakalarla olayı abartmayın.bilmiyorum farkında mısınız.acınacak haldeyiz.şu gs yönetimi kadar beceriksiz bir yönetim var mı ben sıruyorum?emre ve okan gibi 2 süper adamı beş kuruş almadan kaçırdılar.hem de yaş 21,22 iken.jardel olayı ayrı.abi fenera bakın baliç 25,okacha 18 m.dolara gitmişti.şimdi son faciamız franck ribery.vallahi inanın bana hala hergün bu adamı düşünüyorum ben.adam karaktersiz filan olabilir.ama bu nasıl bir yönetim ki böyle bir adamı yine beş kuruş almadan kaçırıyorlar.gs yönetimindekiler unutmasın babalarının kulübü değil orası,hepimizin,20 küsür m.cimbomlunun kulubü.o zaman adam gibi temsil etsinler bizi yeter artık rezil olmayalım.benimle şimdi iddiaya giren var mı,bu dünya kupasının 3 yıldızından birir franck ribery olacak ve an az 30 milyon dolara satılacak diyorum.yazık ya,çok yazık.düşündükçe kafayı yiyorum.onun için asparagas ı bırakıp,fransayı seyredip halimize üzülelim.
yaw arkadaşlar basın la ilgili konuştukta.ben burda gs için transfer önerisi yapmıştım,peter luccin diye.bi baktım bugünkü sabahta yazıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme