Şimdi Ara

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
120
Favori
95.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kapakları ne aracılığı ile kesiyorsunuz ?
  • Merhaba hocam Corsair 300R kasaya güzel bir sadece yan kapağa pencere yaptırmak ne kadar tutar ? Dikdörtgen veya karede olabilir şekilli istemiyorum kasayı ben size nasıl ulaştırıcam falan onlarıda anlatırmısınız ?
  • Takip guzrl olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa abi eline sağlıkMODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesar_ -- 28 Mart 2015; 21:09:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesar_

Mustafa abi eline sağlıkMODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

Teşekkürler, hakikaten güzel görünüyor. Ne de olsa CM kalitesi.
    iyi günlerde kullanmanı dilerim.

• Merhaba,

Sadece plexi malzeme ile mi çalışıyorsunuz? Benim Asus marka ITX anakarta uygun Cube bir kasam var ve arka metal kısmını tamamen değiştirmek ve custom bir dizayn yaptırmak istiyorum. PC kasalarında kullanılan türden metallerle de çalışabiliyor musunuz?

Teşekküler,

Erdoğan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilimci

Merhaba,

Sadece plexi malzeme ile mi çalışıyorsunuz? Benim Asus marka ITX anakarta uygun Cube bir kasam var ve arka metal kısmını tamamen değiştirmek ve custom bir dizayn yaptırmak istiyorum. PC kasalarında kullanılan türden metallerle de çalışabiliyor musunuz?

Teşekküler,

Erdoğan.

Merhaba.
    Genelde pleksi üzerinde çalışıyorum ama, yapılabilirliğine bağlı olarak her malzeme ile çalışabilirim elbette.
    Projenizi pm den gönderirseniz, gözden geçirir, cevaplarım.
    Teşekkürler.

• AMFİBİ A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yanıtınız için teşekkürler. PM'den fotoğraf ekleyemediğim için buradan yanıt vermek zorunda kaldım.

Ekteki resimlerde kasanın customize edilmesi gerek back panelini görebilirsiniz. Bir de kasanın bütün halini gösteren bir resim ilave diyorum.

Bu kasa Asus S-Presso marka bir barebone sisteme ait. Anakartı, PSU'su standart dışı ölçülerde Asus tarafından üretilmiş. Teknoloji olarak iç kısmı çok eski (478 pin işlemci) olduğundan kullanmayı bıraktığım bir sistem. Ama kasasını çok sevdiğimden vazgeçemiyorum.

Anakart ölçüleri açısından standart dışı olduğundan back panele uygun bir kart anakart bulmak imkansız. Bu nedenle eğer mümkünse günümüz mini ITX anakartala uyacak şekilde arka panelin customize edilmesi gerekiyor.

Bir göz atıp olabilirliği konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler,

Erdoğan
    MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilimci

Merhaba,

Yanıtınız için teşekkürler. PM'den fotoğraf ekleyemediğim için buradan yanıt vermek zorunda kaldım.

Ekteki resimlerde kasanın customize edilmesi gerek back panelini görebilirsiniz. Bir de kasanın bütün halini gösteren bir resim ilave diyorum.

Bu kasa Asus S-Presso marka bir barebone sisteme ait. Anakartı, PSU'su standart dışı ölçülerde Asus tarafından üretilmiş. Teknoloji olarak iç kısmı çok eski (478 pin işlemci) olduğundan kullanmayı bıraktığım bir sistem. Ama kasasını çok sevdiğimden vazgeçemiyorum.

Anakart ölçüleri açısından standart dışı olduğundan back panele uygun bir kart anakart bulmak imkansız. Bu nedenle eğer mümkünse günümüz mini ITX anakartala uyacak şekilde arka panelin customize edilmesi gerekiyor.

Bir göz atıp olabilirliği konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler,

Erdoğan
    MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

Kasa, ana kart, psu ve cpu soğutucu yanımda olsa, bir şeyler yapılabilir mutlaka.
    Bu tip kasalarda standart psu olmaz sanıyorum. Kendi kullandığım htpc kasamda yerden kazanmak için linkteki ürünün aynısını kullanıyorum. Bu kasada da işe yarayacağını düşünüyorum.
    Kasa benim olsa, ben de vaz geçmezdim doğrusu.Şahane görünüyor gerçekten.

Teşekkürler. Evet kasa şahane. Gerçi bendekinin üstünde çizikler var. Bu resimleri internetten buldum size yollamak için. Sistem eskiyince bir kenara atmışız. Dikkat etmemişim. Normalde tıkır tıkır çalışıyor aslında. 2005 yılında almış olmama rağmen anakartının üstünde 2 tane SATA I portu var, geçenlerde farkettim daha. Ama hem DVDRW için hem de HDD için IDE portlarını kullanmışım, heralde o zaman için pahalıydı SATA ürünler.

PSU'su da standart dışı. Sizin yolladığınız linkteki hayatta olmazdı :) ince uzun ama şu anki HTPC'lerde olduğu gibi prizi yan tarafta değil. Resimde görüldüğü gibi. Derinlik sadece 50 mm. Sağlam ve çok sessiz çalışıyor. Üzerinde Asus markası var. sadece 220 Watt. Fakat mini ITX kartı kolayca kaldırabilir bu PSU.

CPU soğutucu 478 pin işlemciye uygun standartda. Ben yeni sistem için low profile Xigmateg bir CPU soğutucu aldım.

Anakartıda sıfır İngiltere'den getirttim. Bu hafta başı elime geçti. Asrock marka güzel sağlam bir kart. Fakat H61 çipset olduğu için içime pek sinmedi. Uzun süredir B75 çipsetli bir mini ITX kart arıyorum ama ikinci el bile olsa bulamadım. Yurtdışında bile yok! Bir tek Aliexpress'de var o da taaa Çinden anakart getirmek zahmetli ve riskli diye vazgeçtim.

Ben İstanbul Fatih'de oturuyorum. Yeriniz bana biraz uzak ama bir ara ne yapıp edip size ulaştıracağım kasa ve diğer malzemeleri. Umarım S-presso'm yeniden hayat bulur.

İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

iyi çalışmalar dileklerimle,

Erdoğan

• Psu çalışmıyor zannederek vermiştim o linki, çalışıyorsa sorun yok.
    Ayrıca böyle bir kasaya yeniden hayat vermeyi çok isterim. Sabırsızlıkla haber bekliyorum.
    Sağlıcakla kalın.

• PM attım cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemicc

PM attım cevaplarsanız sevinirim.

Cevaplandı.

Sanatkar ve zanaatkar abimin kestiği kapağa kendi yaptığım amatör led ışıklandırmayı da ekledim.

Abimin eline sağlık diyorum ve fotoğrafları şuraya bırakıyorum :)

• Hayırlı olsun Burak kardeşim. Kasa şahane görünüyor, iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Allah razı olsun abi, senin işçilik olayı asıl güzelleştiren :) Ben de bu vesileyle havya+lehim kullanmayı öğrendim bugün, bir de kabloları adam edince çok daha güzel olacak inşallah.
  • hepsi çok iyi görünüyor
  • zeknoss kullanıcısına yanıt
    Bu kasa modeli nedir?
    Çok güzel olmuş güle güle kullan.
  • Merhaba Tayfun,
    Kasa bir Cooler Master Haf 922. Teşekkür ederim :) Ben sadece kasanın görseli üzerine istediğim şekli çizdim, sihri yapan @AMFİBİ. Sonrasında iç ışıklandırmayı şerit led ile sağladım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.