Şimdi Ara

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
120
Favori
95.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün mesajlar ve sorular cevaplanıyor arkadaşlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dizüstü bilgisayarımın ekranını tutan menteşeler, bilgisayarın yere düşmesi sonucu yerinden çıktı; şuan için panelde herhangi bi problem ama işte kapağı açıp kapattıkça panele giden kablolar zarar görüyor. kaldık ki bu şekliyle aleti istediğim şekliyle kullanamıyorum, bu aç kapalar yüzünden dışarıya sarkmış panel kablolarının günün birinde zarar göreceğine de inancım tam. madem eliniz bu denli maharetli, dizüstü bilgisayarım için opak malzemeden yeni bir ekran muhafazalığı, dizüstü bilgisayar kapağı imal edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

dizüstü bilgisayarımın ekranını tutan menteşeler, bilgisayarın yere düşmesi sonucu yerinden çıktı; şuan için panelde herhangi bi problem ama işte kapağı açıp kapattıkça panele giden kablolar zarar görüyor. kaldık ki bu şekliyle aleti istediğim şekliyle kullanamıyorum, bu aç kapalar yüzünden dışarıya sarkmış panel kablolarının günün birinde zarar göreceğine de inancım tam. madem eliniz bu denli maharetli, dizüstü bilgisayarım için opak malzemeden yeni bir ekran muhafazalığı, dizüstü bilgisayar kapağı imal edebilir misiniz?

Pm den cevapladım.

• mesajım bulunsun.
  • mesajım bulunsun, güzel işçilikler bu arada..
  • mesajım bulunsun
  • Merhaba,

Kasa için değilde başka bişeyde kulllanmam için istediğim ölçüde temin ediyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Merhaba,

Kasa için değilde başka bişeyde kulllanmam için istediğim ölçüde temin ediyormusunuz?

Tabiiki, her türlü ebat ve renk temin edebilirim..

• merhaba

mini ITX kasa ne kadar? bilgi verirseniz sevinirim

Aydın
  • Mini ITX kasa

selam üstad bu mini ITX kasanın fiyatını soruyorum.PM den mesaj atarsan sevinirim.

Aydın

• Cevapladım..

• Merhabalar,

Xigmatek Midgard Pure Black Edition kasa kullanıyorum. Bir kaç yerde aynı kasanın pencereli versiyonunun satışının yapıldığını gördüm. Tasarım olarak sizin yaptıklarınız daha güzel, bana kasa kapağı ve kasanın içine önereceğiniz ışıklandırma, diğer aksesuarlar ortalama ne kadara gelir PM'den bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum..

Saygılar

• @ Ahbikan, cevapladım..

• pm
  • Süper hobi ya,hem de kolayca paraya çevrilebilir.Valla ben de çok meraklıyım böyle şeylere,atölyem olsa kesin ben de kendi tasarımlarımı yaparım. Xbox olayı çok hoş olmuş oraya 2 tane de fan tak al sana 10 sene 3k vermeyen xbox :D
  • nefisssss

pm
  • mustafa abiden kasamın kapagı geldı ve hemen kasaya monte ettım
    kasa ıcı bıraz dagınık yenı anakart beklıyorum gelınce duzene sokucam inş.

• Hdd kutusu ıcın pm
  • Su hdd kutusu icin pm gelmedi ancak:S
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.