Şimdi Ara

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
120
Favori
95.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperensonad

quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Özel mesaj attım iki kez pek ilgilenmiyorsun herhalde artık

Samimi olduğuna inandığım hiçbir mesajı cevapsız bırakmam kardeşim, bana mesajın gelmedi..

ben de özel mesaj atmıştım hocam cevapsız kaldı.

Arkadaşlar..

Bir mesaj yukarıda yazdığım gibi, konu sulandırıcılarınkiler haricinde kesinlikle cevapsız mesaj bırakmam..

Ancak bazen forumun bakımda olduğu zamanlar gönderilen mesajlar yerine ulaşmayabiliyor.

Sonuçta ben bu işten para kazanıyorum, neden mesaj cevaplamayım, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 1 Kasım 2011; 11:16:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeşim PM attım en kısa sürede cevaplarsan sevinirim. Hemen vermek istiyorum, iyi forumlar
  • pm
  • Hocam muazzam bir sanat muazzam bir işçilik ellerine emeğine sağlık bir eşi benzeri olduğunu sanmıyorum yaptığınız hizmetiin rc690 kasa var bende
    yan kapak aliminyım olduğu için kasanın içindeki parçalara göremiyorum yan kapaga plexi ve extra fan için bir yer yapabilirmiyiz valla sırf bu yüzden kasayı değiştirecektim
    çok iyi oldu denk geldim pm atıyorum
  • Ben 1-2 hafta içinde sizinle irtibata geçeceğim. elysium kasamın yan kapağını full plexiye çevirmek için.
  • Bende onu diyecektim size , çok daha güzel olur.
  • Mustafa beye teşekkürler Zalman GS1000 kasam için kesim vepleksi uygulaması.Yarın net çekip koyacağım.

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

• quote:

Orijinalden alıntı: 309.KDE

Mustafa beye teşekkürler Zalman GS1000 kasam için kesim vepleksi uygulaması.Yarın net çekip koyacağım.

Kasan güzel, sistemin de öyle... Böyle bir sistem elbette penceresiz olmaz. Eve gelen misafirlerin gözü gönlü açılır hem..
    İyi günlerde kullan kardeşim.

• Hocam kasa için değil ama farklı bi iş için pleksi lazım. pm attım size
  • mesajım bulunsun
  • emeğine sağlık abi, bende ilk fırsatta senden pleksi alıp emeklemeye başlayacağım :)
  • Slm haf932 kapak için örnek modeller veya çizim varmı acaba

örnek:
  • @ jesusevam, kapak yapısından dolayı HAF 932 de seçenek yok malesef.
    Üstteki plexili kısım ve alttaki meshli kısım tamamen kesilip komple plexi yapılabilir, veya alttaki meshli kısım ayrıca kesilip, bu kısım da plexi yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

@ jesusevam, kapak yapısından dolayı HAF 932 de seçenek yok malesef.
    Üstteki plexili kısım ve alttaki meshli kısım tamamen kesilip komple plexi yapılabilir, veya alttaki meshli kısım ayrıca kesilip, bu kısım da plexi yapılabilir.
    pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusevam -- 7 Ocak 2012; 18:35:24 >
  • Hocam, PM..
  • ben kendi kasa kapağımı göndersem orta kısımını ilk resimeki gibi şeffaf yaparmısınız, tek kasa kapağı fiyat olarak ne kadar tutar ortalama?..
  • Pm. ler cevaplandı..

• HAF 932 kasamın yan panelini aşağı videodaki yan panel gibi yaptırmak istiyorum. (Pleksinin sol tarafı kasaya neredeyse sıfır bakmış şekilde)
    Bunun maliyeti nedir? Kargo dahil? İzmir'deyim.

http://www.youtube.com/watch?v=mXJli_2I7qg&feature=related
  • Hocam sen ne yaptın yahu her resime baktığımda kasaya bi tekme atıyorum yan kapak yamuldu sana plexi için yakın zamanda pm atarım.
  • modifiye gerçektin güzel olmuş tebrikler....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.