Şimdi Ara

Modifiyeli Honda CRX almayı düşünüyorum...¿? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyatları 2 ay öncesinindi. evet o siteye bende bugün giremedim. belki güncelleme yapılıodur. kapsamlı bir siteydi fakat geçen hafta girdim o siteye eminim.
  • SİTEDE BİR PROBLEM VAR. SERVERİN BAĞLI OLDUĞU BİLGİSAYARDA BİR ARIZA OLMUŞ. O YÜZDEN AÇILMIYORMUŞ. DAHA SONRA TEKRAR DENEYİN DİYOR.
    WWW.CRXCLUB.NET
  • Şu an o dediğin fiyatlara motoru bulabiliyorsun da; araba ne yazık ki bulunmuyor. Ve döküntü bir arabayı kafama göre topladığımda absürt rakamlara ulaşacağını tahmin ediyorum.

Site çökmüş sanırım.

D16 kodlu motoru hangi yıl hangi modelde bulabilirim?

Bir de çift karbüratörlü motor CRX'te yok diye biliyorum... ¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuu_sh -- 5 Eylül 2009; 20:53:51 >
  • ben 3 hafta önce istanbul yenibosnada bi crx e bakmaya gittim. kırmızı. manuel sanrufluydu. arabada çift karburatör vardı ve motor honda motoruydu. 7500 tl fiyat istiyodu. sahibinden.com da ilanı vardı fakat sattı sanırım. arabanın modeli 1990 model di. sanmıyorum ama belkide sonradan taktırdı. o konuda hiç konuşmadık.
    d16 motor kodu ise 91 modellerde ve bazı 92 modellerde var. hepsinde yok. o yüzden alırken önce buna dikkat et. yanlış olmasın diye tam bilgi veremiyorum. ama ben bizzat çift karbüratörlü bir crx gördüm. motoru şimdiye kadar gördüğüm en sessiz motordu. 2500 devirden sonra ikinci karbüratörü devreye sokmasıyla oldukca performanslı 2500 ün altındaykende oldukca ekonomikti. kaput kapalıyken kulağını dayaman gerekiyor. kaput açıkken ise kol mesafesinden çalıştığını duyamıyorsun sessiz bir sokakta olmasına rağmen.

siteye ne oldu bilmiyorum ama eminim bir problem vardır ve tekrar açılacaktır. çünkü boş bir site değildi. crx için en güvenli ve bol bilgi kaynağıydı. ilerki günlerde yine denemek lazım.

• Site açılmış kayıdımın aktif olmasını bekliyorum.

Ben Mersin'de oturuyorum.
    Çift karbüratörlü bir modeli sokaklar arasında tesadüf geçerken görmüştüm. Araba CRX değildi. Adam GL dedi ama öyle bir model yok. Acaba Si miydi ?

Arabaya iyi bakılmamıştı bir de tip olarak hoşuma gitmedi.
  • Slm arkadaşlar,
    yeni üye oldum bir konuda yardımınızı bekliyorum.
    2009 Model Megane-2 HB aracım var. Aracımda ön camdaki suyun yan çamlara birikmesi ile dikiz aynalarından arkamı görememe gibi bir sıkıntım olduğundan dolayı aracımı değiştireceğim. Alacağım yeni aracım HONDA CİVİC Premium mu yoksa Ford Focus Titanyum mu olmalı? yardımlarınızı bekliyorum. İki aracın bayisinde de test araçları yokmuş bu nedende test sürüşü daha yapamadım..

Cem...
  • belkide o arabanın sahibi sonradan taktırmış olabilir ama orijinal honda motoruydu. 16 valf ve çift karbüratorluydu. o kişiye tekrar ulaşabilirsem bilgi alıp buraya yazabilirim..
  • Slm arkadaşlar,
    2009 Model Megane-2 HB aracım var. Aracımda ön camdaki suyun yan çamlara birikmesi ile dikiz aynalarından arkamı görememe gibi bir sıkıntım olduğundan dolayı aracımı değiştireceğim. Alacağım yeni aracım HONDA CİVİC Premium mu yoksa Ford Focus Titanyum mu olmalı? yardımlarınızı bekliyorum. İki aracın bayisinde de test araçları yokmuş bu nedende test sürüşü daha yapamadım..

Cem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemkaya55

Slm arkadaşlar,

Cem...

Burası doğru başlık değil. Lütfen konuyu ilgili başlıkta tartışın.
  • Arkadaşlar; sanırım CRX'ten vazgeçeceğim. Satışta olanlardan içime sinen pek olmadı gibi.

Böyle giderse Si alacağım. Bir tane de buldum hatta...
  • bence model ve yaşına göre modifiyeye uygun bir araba fiyatıda iyi nede olsa honda
    http://modifiyesanati.com/fotokategori-mic.php?id=329
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.