Şimdi Ara

Modlamaya Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle anlatıma başlıyım daha önceden kasamın sade fotoğraflarını koymuştum bu 15 tatilde 3,4 günümü kasa modlayarak geçireceğim.

1-) Yan kapağı saydam yapacağım ve fanları ise boyayacağım. @Boyamak için tavsiyenizi ve renk önerilerinizi bekliyorum
    2-) Power Supply mutlaka değiştireceğim 500w ve üstü.
    3-) Kasa içine fan yuvaları deleceğim ve kaç mm deliceğimi bilemiyorum önerilerinizi bekliyorum.
    4-) Biraz ışıklandırma led.
    5-) Gerekli yapılacaklar vs.

Yada bunun yerine Cooler Master saydam + psu bir kasa alarak ufak bir modlamamı yapayım...

Yardımcı olursanız çok sevinirim

• Veba senide sardı demek Hadi bakalım kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_06

Veba senide sardı demek Hadi bakalım kolay gelsin

Hiç sorma şefim buradaki bilgisayar ve modlamaları gördükçe kasayı camdan fırlatasım geliyor

• hadi bakalım hayırlı olsun.kasayı kolay ve hızlı zımpara yapmanın yolu varmı etraftaki demircilere sordum adamlar yapmıyo ugraşmıyorlar ya ellede olmuyo ellerim agrıyo falan feş mekan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebyr

quote:

Hiç sorma şefim buradaki bilgisayar ve modlamaları gördükçe kasayı camdan fırlatasım geliyor

ben 3 ayda bitiremedim...
    şimdiden kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ebyr

quote:

Aynı durumdayım evde boş bi kasam vardı modlayım dedim başladım boyamaya heves ettik ya herkes yapmış forumda aldım siyah beyaz boyayı boyadım zımpara yapmadım boya tutar diye :( Bölge bölge kusmalar oldu boyada foruma koyacaktım kasayı rezil ettim Aman hocam sen dikkat et...

• hani ss herşeyi hayalgücümüze bırakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıkılmaya başladım sanki :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.