Merhabalar öncelikle anlatıma başlıyım daha önceden kasamın sade fotoğraflarını koymuştum bu 15 tatilde 3,4 günümü kasa modlayarak geçireceğim.
1-) Yan kapağı saydam yapacağım ve fanları ise boyayacağım. @Boyamak için tavsiyenizi ve renk önerilerinizi bekliyorum 2-) Power Supply mutlaka değiştireceğim 500w ve üstü. 3-) Kasa içine fan yuvaları deleceğim ve kaç mm deliceğimi bilemiyorum önerilerinizi bekliyorum. 4-) Biraz ışıklandırma led. 5-) Gerekli yapılacaklar vs.
Yada bunun yerine Cooler Master saydam + psu bir kasa alarak ufak bir modlamamı yapayım...
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Veba senide sardı demek Hadi bakalım kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: cyber_06
Hiç sorma şefim buradaki bilgisayar ve modlamaları gördükçe kasayı camdan fırlatasım geliyor
hadi bakalım hayırlı olsun.kasayı kolay ve hızlı zımpara yapmanın yolu varmı etraftaki demircilere sordum adamlar yapmıyo ugraşmıyorlar ya ellede olmuyo ellerim agrıyo falan feş mekan...
quote:
Orijinalden alıntı: ebyr
quote:
Hiç sorma şefim buradaki bilgisayar ve modlamaları gördükçe kasayı camdan fırlatasım geliyor
ben 3 ayda bitiremedim... şimdiden kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: ebyr
quote:
Aynı durumdayım evde boş bi kasam vardı modlayım dedim başladım boyamaya heves ettik ya herkes yapmış forumda aldım siyah beyaz boyayı boyadım zımpara yapmadım boya tutar diye :( Bölge bölge kusmalar oldu boyada foruma koyacaktım kasayı rezil ettim Aman hocam sen dikkat et...