Şimdi Ara

##MODLAR##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler başlıktanda anlaşıldığı gibi konu modlarla ilgili size başımdan geçen bir olayı anlatayım

Baya bir eskiden(5-6) ay önce bir topic açılmıştı DH ARKADAŞLARIMDAN 1 İSTEK die adam hitmachinenin google dan izlenen videsunu istiyordu ve bi arkadaşımızda vermişti sonra izledim bu video hitmachine nin mi de bir soru sordum çüknü bilmiodum hitmachnie video su olduu yani hitmachine die bişi yazmıo adamın teki
    "orda kamil falan yazmıyor yaa tabiki hitmachine videosu" dedi bende odun herif nerde hitmachine yazıo dedim ve totem bana sen ne ahlaksız bir adamsınmı ne öle bişi dedi ve ben odun dediğim için beni şikayet etti ve banlandım sebep te benim adama odun dememmiş peh peh pehh! neyse sonra yeni hesap açtım ve toteme cevap verim 7 gün ceza oldu 14 gün totem yüzünden tabiki bir daha aççak tım ama uğraşmak istemedim ve 14 gün bitti benim ban gitti ben yine dh de takılıodum sadece cvp yazamıyordum neyse girdim ve o topicten 3-4 ay sonra totem bir konu açmıştı bende koxp kullanıyorum mu neydi adamın teki ona sana tw çekecem falan diyordu totem havalı bir şekilde"çeksen kaç yazar ben ztn tw lerin arasına koxp kuruyorum" dedi neyse bende modlara şikayet ettim totem koxp kullanıyorum diye topic açıyor siz hiç bişi yapmıyorsunuz ndn onun mesaj sayısı 1700 lerde diemi dedim cvp gelmedi ve totem banlanmadı neyse sonra adamın birisi şu tarih te koxp gelecek die bişi dedi ve sonra bşka bir topicte bir tane topic vardı bu ardream karı nasıl die ve adamın birisi şu tarihe kadar iyi iş yapar ondan sonra yapamaz dedi ve sonra damın biride ndn o tarihe kadar iyi iş yapar dedi bende kimse cvp vermeyince o zaman koxp gelcekmişte ondan dedim ve ertesi gün pm me baktıımda modun birisi bana dh de koxptan bahsetmek yasaktır dedi sinirlerim bozuldu peki o zaman totemi ndn banlamıyorsunuz dediğimde cvp yok

çok sinirlerim bozuk bu kadar adaletsizlik olmaz onun mesaj sayısı 1700 benimki ondan daha az die illa benim mi banlammam gerekiyor?

• İlginç
  • charı banlanmış ztn boşver
  • totemin zaten char banlanmış boşver site banlasa ne olur
  • totemin charından bahsetmiyo arkadaş cifte standarttan bahsediyo yani postum az diye ben banlandım onun postu çok diye banlanmadı bunu anlatmaya çalışıyo arkadaş
  • gerçektenmi ALLAH sen büyüksün ya RABBİM :D olley bee koxpla 74 e kastı sonra poffff olley bbbe bugün olanlara rrağmen moralim biraz cık düzeldi
  • TOT3M e bu şekilde Davranman yanlış

şimdi bundan 4 ay önce ile şu anda ki forum seviesi farklı o zamanlar biraz oyundan anlayan iyii niyetli baba adamlar wardı ve şimdi ben onları forumda gormuorum ve yeni olarak koxp linkleri veren ve birbirlerine yardım edenler war

sen adama odun demişsin banlanmışsın o koxp kullanıorum demiş hakaret etmemiş sana bir odun Desin bi bakalım..
  • ama ben toteme odun demedim ve aayrıca ben banlanıyorum peki ben ndn onu şikayet edince banlanmıyor onun mesaj sayısı benden daha fazla diemi istesem ben de öğle yapaarım abuk subuk topic açıp post kasarım ama yapmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞEHİTLER ÖLMEZZ -- 28 Kasım 2006; 19:40:34 >
  • totem sende oku bunları
  • haklisin senden once totemin banlanmasi lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

haklisin senden once totemin banlanmasi lazim

+1
  • hak eden her zaman cezasını bulur

sımdı yada sonra zaten ınsanlar bır seye hemen karar veremez kafana fazla takma

bu oyunda yada forumda post sayın yuksek yada oyundakı lvl'ı yuksek olan ınsanalrdan hıc bı farkımız yok hepımız ınsanız bu yuzdende oyun ıcın yada baska bı sey ıcın baska bı ınsanın altına dusmeyelım esıt kalalım
  • Koxp hakkında konu açanları pm yolu ile ben uyarıyorum genelde uyarmış olduklarım iyi niyetli olarak gördüklerim ve ceza almasını istemediklerim olmuştur.
    Ayrıca toteme koxp konusundaki eleştirileri henüz mod değilkende dile getirmiştim ki konu epey uzamış tartışma büyümüş ve sonunda benim modlara ricam neticesinde konu silinmişti.
    Hiç kimseye çifte standart uygulandığı yok.
    Ayrıca bu topic gereksiz görüldüğü için gereksizler bölümüne taşınmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

TOT3M e bu şekilde Davranman yanlış

şimdi bundan 4 ay önce ile şu anda ki forum seviesi farklı o zamanlar biraz oyundan anlayan iyii niyetli baba adamlar wardı ve şimdi ben onları forumda gormuorum ve yeni olarak koxp linkleri veren ve birbirlerine yardım edenler war

sen adama odun demişsin banlanmışsın o koxp kullanıorum demiş hakaret etmemiş sana bir odun Desin bi bakalım..

dikkatli oku konu çifte sıtandart.Totem foruma maddi olarak yardım mı ediyo?
  • ßende O KAdar Koxp kullanıyorum Yazdım.Koxp Kullanmak Yada Kullanmamak Önemli Değil.Ama Sen Adama Hakaret Etmişsin.ßirde Üstüne Fake Üyelik Açmışsın.Sonrada Haklıyım Diye Geçinmeye Çalışıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.