çok saol krdşim bunu birinin hazırlaması gerekiodu o da sen oldun DH ye yaptığın katkıdan dolayı sana tşkkür ediyorum .
benide eklermisin katılıyorum
Anladın sen onu Yaz beni de
benide ekle
benide ekle
Dostum benide ekle aynen katılıyoum
Konunun asıl amacı korunacak şekilde gereksiz mesajlar ve illegal durum oluşturan bölümler temizlenene kadar kilit. Daha sonra gereksiz mesajlara taşınıp istenildiği kadar tartışılır.
yaz benide
Sevgili arkadaşlar;
Rapor için teşekkür ederiz. Resimlerdeki hesaplar incelenecek ve gerek görülen hesaplar kapatılacaktır. Herkesin yanlış bildiği veya bilmek istemediği bir şeyi tekrar tekrar hatırlatmak istiyorum.
-Bu forum sadece Knight Online bölümünden oluşmamaktadır. -Bu forumda şikayet sistemi vardır. Bir konuyu ve / veya mesajı şikayet ettiğinizde bu şikayet bütün genel moderatörlerin ve adminlerin gördüğü ortak bir yere gider. Bu bölüm sadece siz ve yöneticilerin mesaj yazabildiği ortak bir alandır. Şayet şikayete müdahale sonucundan memnun olmasanız bile yeniden cevap yazma hakkınız bulunmaktadır. -Knight Online bölümünde yetkili 3 tane moderatör yoktur. Forumdaki 20 ila 30 kadar her bölümde yetkili moderatör keza burada da yetkilidir. Şikayet gönderdiğinizde şikayetiniz bu kişilere gider. Bu yüzden moderatör sayısı yeterlidir. -Bu foruma seçimle moderatör alınmamıştır ve alınmayacaktır. Bu mesele daha önce forumun Konu Dışı bölümünde sayfalarca tartışılmıştır.
Sevgili Coşku;
Bu konunuzu "sadece" bu yüzden cevapsız bırakarak geçebilirdim fakat içerisinde cevap vermeye değer şeyler de var. Konuyu ve raporu gördüğümde iyi şeyler düşünmeye başladım yalnız sonradan konunun adının "Mod Ve Admin Bu topiğe hemen cevap yaz!!!!!!!!!" olarak değiştiğini ve içerisinde geçen nezaketten yoksun, sabırsız, aceleci mesajlar olduğunu farkettim. Böylece düşüncelerim eski halinden kötü oldu. Hesap geçmişinize bakıldığında da durum daha da kötü bir bir hal alıyor. 14, 4, 7, 4 ve 7 gün olmak üzere toplamda 36 günlük bir ceza geçmişiniz var. Lütfen biraz daha dikkatli olunuz.
Sevgili AZRAIL_19;
Birinci sayfadaki hakaret niteliğindeki mesajınızı gözden geçirin ve kendinize gelin. Bu mesajdan dolayı emin değildim fakat ikinci açtığınız konudan dolayı bir süre forumdan uzaklaştırılacağınızı bilmenizi isterim.
Sevgili arkadaşlar;
Bu forumu seven kişiler bize yardım etmekle kendilerini belli etmektedirler. Onlara teşekkürler. Herkese iyi mesajlar. Citizen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme