Şimdi Ara

MODÜL SEÇİMİ YARDIM LÜTFEN ÇIKMAZDAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde bulunan pozitek 1600 yandı resmen koktu bayağı bir sonra kısa devre yaptığını anladık kontrol edip ve onu çöpe attık.Şimdi neta 8800 i kimse beğenmiyor görüntü kalitesi açısından poziteke kıyasla.
    Bende samsung ue32f5070 led var dvb-s dvb-c dvb-t uyumlu bir tv.
    Ben modül almaktan yanayım ama hangisi en iyi görüntü verir.
    Neotion Conax Dual Descrambling
    technisat yada başka hangisi fiyat önemli değil.
    NE olur yardım

• http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE32F5070SSXTK buradan tvye özelliklere bakarmısınız mpeg-4 varmı anlayamadımda.

Ürün
    Ürün
    LED
    Seri
    Seri
    5
    DAHA ÇOK ÖZELLİK GÖSTER
    Ekran
    Inch
    32
    Çözünürlük
    1 920 x 1 080
    Video
    Hz Clear Motion Rate
    100 Hz
    Resim Motoru
    HyperReal Engine
    Dinamik Kontrast Oranı
    Mega Kontrast
    Geniş Renk Yükseltici (Artı)
    Var
    Film Mode
    Var
    Natural Mode Support
    Var
    Ses
    Ses Çıkışı (RMS)
    10 watts x 2
    Dolby
    Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
    SRS / DNSe+
    DTS Studio Sound
    dts 2.0 + Digital Out / DTS Premium Audio
    DTS Premium Audio
    Hoparlör Türü
    Aşağıdan Ses Veren + Tam Aralık
    Sistem
    DTV Tuner
    DVB-T / C / S2
    Analog Tuner
    Var
    Giriş ve Çıkış
    Bileşen Girişi (Y/Pb/Pr)
    1
    Kompozit Girişi (AV)
    1 (Y Bileşeni için Ortak Kullanım)
    Dijital Ses Çıkışı (Optik)
    1
    HDMI
    2
    RF Girişi (Karasal/Kablo Girişi)
    1
    RF Girişi (Uydu Girişi)
    1
    USB
    1
    Kulaklık
    1
    Tasarım
    Tasarım
    RHCM
    Slim Type
    İnce 1
    Çerçeve Tipi
    İnce
    Front Color
    Siyah
    Stant Türü
    Kare
    Eco
    Eco İşareti
    AB Çevre Dostu Onaylı (EU Ecolabel)
    Eco Label
    Var
    Eco Sensor
    Var
    Güç
    Güç Kaynağı
    AC220 - 240 V 50 / 60 Hz
    Güç Tüketimi (Maks)
    77 watts
    Güç Tüketimi (Bekleme)
    0,3 watts
    Güç Tüketimi (Enerji Tasarrufu Modu)
    19 watts
    Ağırlık
    Set without Stand (kg)
    5 kg
    Set with Stand (kg)
    5,6 kg
    Paket (kg)
    7,34 kg
    Aksesuarlar
    Uzaktan Kumanda Modeli
    TM1240
    Elektrik Kablosu
    Var
    Kullanım Kılavuzu
    Var
    E-Manual
    Var
    Batteries (for Remote Control)
    Var
    Mini Wall Mount Supported
    Var
    Vesa Wall Mount Supported
    Var
    Özellik
    3D Dönüştürücü
    Hayır
    ConnectShare™ (USB 2.0)
    Film
    OSD Dili
    26 Avrupa Dili
    EPG
    Var
    Teletext (TTXT)
    Var
    Kullanıcı Arayüzü
    Golden Bridge Lite
    Otomatik Kanal Arama
    Var
    Otomatik Kapanma
    Var
    Oto. Ses Düzeyi Ayarlayıcı
    Var
    Başlık (Altyazı)
    Var
    Saat ve Açma/Kapama Zamanlayıcı
    Var
    Oyun Modu
    Var
    Resim İçinde Resim
    Var
    Uyku Geri Sayımı
    Var
    Sports Mode
    Basit
    Digital Clean View
    Var
    Embeded POP
    Var
    Boyutlar
    Set without Stand (WxHxD) (mm)
    738 x 445,4 x 49
    Set with Stand (WxHxD) (mm)
    738 x 505,8 x 265
    Package (W x H x D) (mm)
    919 x 514 x 143

• quote:

Orijinalden alıntı: timsaharena

Arkadaşlarım
    Elimde bulunan pozitek 1600 yandı resmen koktu bayağı bir sonra kısa devre yaptığını anladık kontrol edip ve onu çöpe attık.Şimdi neta 8800 i kimse beğenmiyor görüntü kalitesi açısından poziteke kıyasla.
    NE olur yardım

marka çok önemli değil. dvb-c yani modül uyumu da var. garantili bir yerden olmasıa dikkat et. çok fazla seçenekte yok. neotion piyasada yok bildiğim kadarıyla. (türkiye distribitörü forumdan bir arkadaştı zannederim battı ne sitesi ne de kendisi yok) modülde piyasada da yok. technisatta garantili bir yerden bulursan al.(ben kullanıyorum) ama elektronik mağazaların sitelerinde smit var. şu anda piyasada neotion da technisatta pek bulunmuyor. yani garantili olan en ucuz gördüğün yerden al derim. bozuk çıkarsa sorun çıkmaması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Arkadaşlarım
    NE olur yardım

marka çok önemli değil. dvb-c yani modül uyumu da var. garantili bir yerden olmasıa dikkat et. çok fazla seçenekte yok. neotion piyasada yok bildiğim kadarıyla. (türkiye distribitörü forumdan bir arkadaştı zannederim battı ne sitesi ne de kendisi yok) modülde piyasada da yok. technisatta garantili bir yerden bulursan al.(ben kullanıyorum) ama elektronik mağazaların sitelerinde smit var. şu anda piyasada neotion da technisatta pek bulunmuyor. yani garantili olan en ucuz gördüğün yerden al derim. bozuk çıkarsa sorun çıkmaması için.

çok teşekkür ederim ilginize.
    Peki smit nasıldır acaba kanal geçişi ve görüntüsü çünkü googleda arama yapıyorum herkes neotion ve technisat diyor başka birşey demiyor ve hepsi çin malı bir tanesi fransızdı ama unuttum onu bulsam adını o belki iyi olabilir.

• quote:

quote:

Arkadaşlarım
    NE olur yardım

http://www.bimeks.com.tr/urun/140651/neotion-conax-dual-modul-teledunya-uyumludur-.aspx
    burada ki modülde mesela dvb c dvb t yoktur diyor nasıl olacak acaba ve çanak yazsıyor.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlarım
    NE olur yardım

http://www.bimeks.com.tr/urun/140651/neotion-conax-dual-modul-teledunya-uyumludur-.aspx
    burada ki modülde mesela dvb c dvb t yoktur diyor nasıl olacak acaba ve çanak yazsıyor.

bilgiler yanlış yazılmıştır. gitronik garantili diyor gitronik forumdaki arkadaşın şirketi ama şirketin sitesinde kapandı. zarar etti battı zannederim. Fransız malı olan Neotion. Technisat Alman markası Çin'de üretim yapıyor. Smit'in fabrikasında diye biliyorum. Smit Çin malı. Technisat'ın Türkiye distribitörü ben aldığımda Kaya Center diye bir yerdi. Şimdi o mu var mı bu konuda bilgi sahibi değilim. Technisat sahte olabiliyor link sahibi mağazalardan alışveriş yapmadım. Sahte ya da sahte olmadığını bilemiyorum. 90 tl'de iyiymiş. Üretim yılını da sorun. Sahte mi sahte değil konusunda bilgi sahibi değilim. Elektroink mağazasında 120 civarı. Eskiden 90 tl'ydi dolar çıkmadan belki o zaman aldılar o yüzden de ucuz olabilir. Zaten modülün tek bir işlevi var teledünya kartını takınca şifreyi çözüyor. Garantili olsun yeterli bence. Çok çıkarıp takmadım. Ben uzun süredir kullanıyorum. 2010'da almıştım modülü.

• çıkmaza girecek bişiy yok dostum.
    modul alacaksan okudugun herseyi unut,kimi benimki cok hızlı der kimi teknik ozelliklerini vs vs yazar cihazı ustun gostermeye calısır.hic birine inanma,cunku bunun sahtesi de orjinali de aynı işi yapıyor.sana tavsiyem bulabildigin en ucuz modulu alman.
    simdi millet hopucak bende smit var benimki arkadasınkinden daha hızlı kanal geciyo falan diye :) halbuki o kanal gecis hızının modulden tv deki işlemcinin gücünden kaynaklandıgını bi bilse :)

daha da basitlestirmek gerekirse modul içinde zirilyon tane sifrelerin oldugu bi usb bellek gibi düşün,sen yayını actıgında tv deki işlemci moduldeki dogru sifreyi bulmak için tarıyor buda kanal geciş hızına yansıyor anlıyacagın.
    yani gidipte sırf ojinalmiş yok çinde degil fransa uretilmiş vs vs gibi seylere aldanma.he illaki bi kalite farkı vardır ama sen bugun gunluk kullanımda hissetmezsin bile.atıyorum fransa uretimi modulde okuma hızı milisaniyenin zirilyonda bilmem kac kadar daha hızlıdır ama emin ol o kadar detaya girmeye gerek yok.

bu arada bi tavsiye daha sana,modulu alıp taktıgında ıyyyy bu ne eski pozitek daha net gosteriyodu deyip modulden soguyacaksın hatta keske paraya kıyıp daha pahalısı alsaydım diceksin.fakat en pahalısını bile alsan sonuc degişmeyecek cünkü,bu moduller tv nin orjinal hertzi olan 60hz de yayın veriyo fakat haricen bi recevier taktıgında genelde 50hz goruntu verir.ne alaka dersen 50hz de goruntu daha net ve daha keskin görunurken 60hz de biraz daha kalitesiz gibi gorunuyor.inanmayan next hc 12 alıcısında denesin :)

yani modul alıp cift kumanda derdinden kurtulmak tabiki daha cazip ama unutmaki teledunyadan en net goruntuyu harici receiverlerdan alabilirsin.
    bence cok para vermeye gerek yok,ac sahibindeni max 50 tl ye ikinci el bi modul yada pozitek cihaz bulursan kacırma derim.

hic bir teknik bilgi yada uzmanlıgım yok,fakat bu konudaki tecrubelerim budur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.