Şimdi Ara

MoltenWOW Realmler gözükmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Feenix de nasıl oynuyorsun ? Sen son yürüme bugu vardı. Başka oyuncular aşırı laglı yürüyor gibi gözüküyor. Buda pvp yapmayı falan imkansız kılıyor neredeyse. Sadece feenix in serverlarında oluyor bu durum. Bende hem vanilla serverinda hem tbc serverinda böyle oluyordu. Sizde yok mu bu problem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Feenix de nasıl oynuyorsun ? Sen son yürüme bugu vardı. Başka oyuncular aşırı laglı yürüyor gibi gözüküyor. Buda pvp yapmayı falan imkansız kılıyor neredeyse. Sadece feenix in serverlarında oluyor bu durum. Bende hem vanilla serverinda hem tbc serverinda böyle oluyordu. Sizde yok mu bu problem ?

yürüme bugu nasıl bişi bilemiyorum. kardeşimle aynı evden farklı pc lerden oynuyoruz biz yürüme konusunda bir bozukluk görmedik. arada sırada bazen dc sorunu oluyor bunun dışında bir görevi yapamamıştık orjinaldeki gibi görevi abandone edip tekrar aldık npc sonunda spawn oldu görevi verip yaptık ufak tefek aksaklık var şimdilik şeytan kulağına kurşun sorunzuz bir oyundayız. warsong da var da biz pvp sevmeyiz varsa yoksa oyunun rp yanı deviate fish farmlıyorum zewkime bakıyorum. tbc bölümünü indirmedik şimdilik sadece vanilla baya guild var 40 lık raid tabiki hedefimiz.

burdayızhttps://www.emeralddream.com/

• Bende Emerald Dreamde başladım Feenix'in gerçek vanilla serveri. Herşey 1x ve en güzel yanı Blizzarda uygun content sırasıyla gidiyor. Bu muhteşem birşey .. Resmen wowu tekrar yaşayacağız. Şuan Molten Core /BWD contentinde Diremaul ara content scholomance daha sonra Zul Gurub sonrasında AQ daha sonra Naxx şeklinde content ilerleyecek adamlar 6 yıllık plan çıkartmış Zaten feenix in serverlarının kapanması pek olası değil 6 yıl önceki realmi duruyor hala. Hakket gördüğüm en kaliteli server ki 6 yıldır wow oynuyorum.

Bu arada oyundaki nickiniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 2 Haziran 2013; 12:12:41 >
  • Froswolfta Horde'im Fr DK ama daha çok yeni :D item lvl 350 :( bide bayadır girmedim unuttum oyunu :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.