Şimdi Ara

momentus saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 momentus saat
    ürün bir bucuk yillik ve uc defa kullanilmistir 48 mm capi oldugundan kolumda buyuk oldugundan satiliktir adana ici baska saatlerle takas dusunebilir sehir disina takasi sadece ilk karsi tarafin gondermesi sartiyla kabul edebilirim tum kutu icerigi yedek uzatma kordonu kitapciklari ve garanti belgesiyle birlikte verilecektir kozmetik olarak 10 uzerinden 9.5 alti ay daha garantisi bulunmaktadir adana ipekyolu saatcilikten alinmistir momentus saatmomentus saat
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 425 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hangi modelidir reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNuR0675

hangi modelidir reis

TM283S-11SM modelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

https://www.saathane.com.tr/momentus-tm283s-11sm-erkek-kol-saati-urun1039.html

ındırıme gırmıs ordanda alabılırsınız ytabı alabılırsenız urun tukenmıs olmayan urune yuzde yuz ındırım yapsalar ne olur kesın alıcıysan 400 e bırakırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 10 Mart 2018; 11:16:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

https://www.saathane.com.tr/momentus-tm283s-11sm-erkek-kol-saati-urun1039.html

ayrica amacin ne bi mofel istiyosun bi surda daha uygun alicimisin yoksa satilik urunlere pislik atan olucumusun onu anlayamadim alici adam ozelden iletisime gecer adabiyla fiyatta indirim ister yok surda sukadarmis modlarina girmez stogunda olmayan urune yuzde 100 indirim yapsa ne olur satici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap verdin adam gibi sonra sindirememiş sin 20 dk sonra bir daha yazmışsın kardeş yanlış anlama son stok bana geliyor kargo ile sen pahalı fiyata almış olabilirsin uygun gördüğün bir fiyatta olabilir bende özgür bir şekilde daha uygun bir fiyatta başka yerlerde olduğunu da babalar gibi söylerim, kimseye hakaret etmedim malını kötülemedim fiyat karşılaştırması yapıp paylaştım, müşteri hür ister senden alır ister başkasından.. sen malına güvenmiyorsun demek ki birader..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.