Şimdi Ara

MOMENTUS TM253R-02KR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün aldığım bu saat hakkında internet üzerinde pek bir bilgi bulamadığım için ben birkaç cümle yazayım dedim

MOMENTUS TM253R-02KR

Saat Momentus'un yeni serilerinden TIME MASTERS'a ait resminden de anlaşılacağı gibi otomatik bir saat. Firmanın kendi ürün sayfasında bulamadığım teknik özellikleri ve mekanizması için teknik servis kısmına mail attım, gelecek cevabı bekliyorum. Bunun dışında bulabildiğim genel özellikleri şu şekilde.

Marka:Momentus

Kasa Tipi:Rose Gold Kaplama

Kordon Tipi:Deri

Kasa Şekli:Yuvarlak

Cam Cinsi:Mineral

Su Geçirmezlik:100 mt

Makine Cinsi:Otomatik

Kasa Çapı:41 mm

Aslında kendime Seiko Velature Kinetic SRH005P ya da SRH006P modellerinden birisini almayı planlıyordum. Bu aralar yurtdışına gidip gelliyorum. Türkiye şartlarına göre fiyatlar çoğunlukla yarı yarıya,hatta bazen daha da fazla fark ediyor. Ama bu saati de piyasa fiyatından daha uygun bir fiyata bulunca otomatik saat tutkuma ilk kurban olarak seçtim

Saati takıp bikaç fotoğraf çekmek isterdim ancak saati Pazar günkü nişanda takılmak üzere teslim ettim Pazar gününden sonra kolumda fotoğraflarını çeker, buraya eklerim.

Son olarak bu saat hakkında bilgisi olan ve genel özellikleriyle değerlendirebilecek arkadaşlar bilgilerini ve yorumlarını bizlerden esirgemesinler lütfen

Bir de unutmadan fiyatını merak edenler için piyasada fiyatı 650-700 TL civarında olan bu saati 420 TL'ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiRsCH -- 27 Haziran 2013; 22:44:17 >

• MOMENTUS TM253R-02KR. sizin de forumda paylaştığınız saatin aynısından almak istiyorum nereden nasıl alabilirim 420 TL'ye nereden alabilirim yardımcı olabilir misiniz.
  • sakin almayin cin mali bir saat degil 420 tl onun maliyet degeri 200 tldir boyle sacma markalara kanmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynisi vardi hemen bozuldu ve sonra cin mali oldugunu hemen anladim param cope gitti anliycaginiz!

• tokatli_17 eger otomatik saat merakin varsa ben sana cok guzel saat markalari ve modelleri onerebilirim eger istiyorsan yardimci olabilirim.

• Altay merhaba bu saatten almam gerekiyor 500 TL'ye buldum ama daha uygun olursa onu alabilirim tabi ki orjinal olduğu takdirde. bu saatten almıştım. ne yazıkkı aldıktan 2 hafta sonrasında kayboldu ve tekrar aynı saatten almalıyım. onun için en uygun fiyatı arıyorum. anlayacağın. mecburen almam gerekiyor :)
  • momentus için pek iyi yorumlar okumadım :(
  • İncelemeniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.